Welk nummer past bij jou? Doe de nummerkeuze test.

De bel app voor ondernemers en ook privé

Dubline is de bel app. Met Dubline ontvang je een tweede nummer op je mobiel zonder extra simkaart. Geen gedoe met twee telefoons, extra 06-nummers of zakelijke oproepen op jouw privé 06 nummer. Met Dubline bepaal je zelf wanneer je bereikbaar bent en het vaste nummer dat binnenkomt op je smartphone zorgt voor extra professionaliteit.

 

 

 

Setting-112@0,5x

 

 

 

ZZP’er / freelancer

Als ondernemer zorg je natuurlijk  dat je altijd goed bereikbaar bent, maar hoe regel je dit? Gaan klanten je bellen op je eigen 06 nummer, heb je een tweede smartphone nodig of kies je voor een Dual sim? Wij regelen dit graag voor je! Met Dubline kun je namelijk gewoon je eigen telefoon houden en we zetten er gewoon 1 of meerdere nummers bij op! Je hebt hier alleen een Dubline account met nummer en de Dubline app voor nodig.

Lees meer

Kleine bedrijven

Bereikbaarheid is belangrijk voor elke bedrijf, ongeacht grote en type bedrijf. Met Dubline regel jij jouw bereikbaarheid eenvoudig met een App op je telefoon. Benieuwd wat Dubline voor jou als bedrijf kan betekenen?

Lees meer

Maatschap / groep

Werk je in een groep en wil je samen bereikbaar zijn op 1 nummer? Dubline wordt veel gebruikt voor teams tot max. 5 personen. Makkelijker werken als maatschap of zorg groep met de Dubline app.

Lees meer

Vereniging / stichting

Biedt jullie stichting hulp op afstand? Of is het belangrijk om als vereniging altijd bereikbaar te zijn? Dit regel je eenvoudig met Dubline Telecom. Benieuwd naar welke oplossing wij jullie kunnen bieden?

Lees meer

Privé

Zoek je een manier om goedkoop bereikbaar te zijn op een 2e nummer op je mobiel en wil je geen kosten voor inkomende oproepen? Vanaf €5,75 (incl BTW) per maand geniet je privé van de vele voordelen van bereikbaar zijn via de Dubline App.

Lees meer

Vragen?

Staat jouw type onderneming er (nog) niet tussen?
Of heb je een vraag voor ons?

Neem contact met ons op
Aanmelden WhatsApp icoon