Eerste 06 nummers zijn beschikbaar voor zakelijke iPhone gebruikers. - Neem contact op voor informatie. Lees meer...

Twee nummers op je iPhone zonder Dual SIM

Als ondernemer wil je optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Ook wanneer je een dag niet op kantoor bent. Wil jij geen gedoe meer met meerdere telefoons of doorschakelen? Een Dual SIM iPhone optie lijkt de perfecte oplossing. Helaas ondersteunen niet alle iPhones deze functies. Met Dubline heb je echter geen Dual SIM of eSIM meer nodig.

Dual SIM iPhone

Met een iPhone is het erg lastig om gebruik te maken van Dual SIM opties. Veel iPhones beschikken niet over een Dual SIM optie. Op de nieuwere iPhones kun je soms wel twee SIMkaarten gebruiken.

Bij de meeste smartphones is er in het geval van Dual SIM in de SIMkaart-lade ruimte voor twee fysieke SIMkaarten. Bij Dual SIM voor iPhone werkt het anders. Er is ruimte voor één fysieke simkaart. De tweede SIMkaart die je gebruikt is een virtueel kaartje: de eSIM.

Met Dubline heb je geen Dual SIM of eSIM nodig. Met de Dubline app komt jouw zakelijke nummer rechtstreeks binnen op jouw iPhone. Zo ontvang je 2 nummers op 1 telefoon. Je bent zowel zakelijk als privé optimaal bereikbaar en ook met je zakelijke nummer kun je gemakkelijk WhatsAppen.

twee nummers op je iPhone zonder Dual Sim

Voordelen Dubline app op je iPhone

Tweede nummer op je iPhone

Met de Dubline app komt jouw zakelijke telefoonnummer rechtstreeks binnen op jouw smartphone. Zo ontvang je 2 nummers op 1 telefoon. Je hebt de keuze uit een extra 06 nummer, een regionaal netnummer of een landelijk 085 nummer. Welk nummer je kiest is aan jou. Het is jouw bedrijf en jij kiest welke uitstraling je wil hebben.

Naast dat je privé en zakelijk beter gescheiden houdt, heb je de mogelijkheid om met je extra nummer ook WhatsApp berichten te versturen vanaf je mobiele telefoon met WhatsApp Business. Je hebt dus met je extra nummer dezelfde mogelijkheden als met je huidige mobiele nummer.

Kosten besparen op je telefonie

Het grote voordeel van Dubline is dat je geen extra iPhone meer hoeft aan te schaffen om zakelijk bereikbaar te zijn. Met Dubline krijg je een tweede telefoonnummer direct op je iPhone door middel van de Dubline app. Hiermee bespaar je behoorlijk op je telefoonkosten! Perfect voor iedereen die flexibel wil zijn en snel zaken wil doen.

Zo werkt Dubline op je iPhone

De twee verschillende nummers die binnenkomen op je iPhone, kun je altijd goed van elkaar onderscheiden door de unieke ringtone die je zelf kiest in de Dubline app. Zo weet je direct of je zakelijk of privé gebeld wordt. Bellen werkt hetzelfde als met de standaard bel app op je telefoon. Wanneer je gebeld wordt, zie je het nummer verschijnen en dit geldt ook andersom, dus als jij iemand belt.

Of je nu ondernemer bent, onderdeel van een organisatie of een tweede nummer zoekt voor privégebruik, Dubline is in veel gevallen een goede oplossing. Benieuwd of Dubline de oplossing is voor jou? Lees hier meer over voor wie Dubline is.

Een tweede nummer op je iPhone? Binnen 3 minuten geregeld!

Een tweede nummer, zonder Dual SIM, op jouw iPhone regel je binnen drie minuten. De bel app van Dubline download je direct in de App Store.

Je kunt een nieuw nummer kiezen of je eigen vaste telefoonnummer meenemen. Kies je voor een nieuw nummer? Dan ben je binnen drie minuten aan de slag! Wil je je vaste telefoonnummer meenemen? Dan nemen wij contact op met je huidige provider om het nummer over te laten zetten. Binnen vijf tot tien werkdagen bel jij dan met je zakelijke nummer vanaf je iPhone, met dezelfde voordelen als een Dual SIM.

Vanaf € 4,75 excl. btw per maand heb je al een extra nummer. De perfecte oplossing als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden, geen doorschakelkosten meer wilt hebben en je nummer wilt delen met collega’s! Je eigen extra nummer aanvragen? Dit doe je al binnen drie minuten, gemakkelijk en snel via onze website!

EXTRA NUMMER AANVRAGEN >

"Als out of the officemanager ben ik mobiel overal bereikbaar"
Ineke Swart – den Boer
Lees al onze reviews hier
Ook eenvoudig twee nummers op je iPhone? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon