Trotse partner ‘We zijn er voor jou’ Bekijk de website

Dubline geeft vrijheid en professionaliteit
met een extra nummer op je mobiel.

Twee nummers op je iPhone zonder Dual Sim

Optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Ook wanneer je een dag niet op kantoor bent. Geen gedoe meer met meerdere telefoons of doorschakelen. Een Dual Sim bij jouw iPhone lijkt de perfecte oplossing. Helaas ondersteunen niet alle iPhones deze functies. De nieuwe modellen ondersteunen wel een eSIM, maar de oudere modellen helaas nog niet.

Dubline biedt voor jou de uitkomst. Wij zorgen er namelijk voor dat je wel een tweede nummer op je iPhone krijgt. Dubline regelt dat jouw zakelijke telefoonnummer rechtstreeks binnenkomt op jouw smartphone. Zo ontvang je 2 nummers op 1 telefoon.
Zakelijk bellen, appen en voicemail beluisteren!

Naast dat je de keuze hebt om een nieuw regio of landelijk zakelijk nummer aan te vragen kun je ook dit nummer gebruiken om te appen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om met je vaste telefoonnummer Whatsapp berichten te sturen vanaf je mobiele telefoon. Je hebt dus met je vaste nummer vrijwel dezelfde mogelijkheden als met een mobiel nummer.

Zo werkt Dubline

De twee verschillende nummers die binnenkomen op je iPhone kun je altijd goed van elkaar onderscheiden. Door de unieke ringtone in de app die je ook zelf kunt kiezen. Zo weet je direct of je zakelijk of privé op je 06 gebeld wordt. Bellen werkt hetzelfde als met de standaard bel app op je telefoon. Wanneer je gebeld wordt, zie je het nummer verschijnen en dit geldt ook andersom.

Wanneer je gebeld wordt op je zakelijke nummer gaat dat bij Dubline altijd over je wifi of datanetwerk. Daar merk je tijdens het bellen niets van. In Nederland hebben we vier goede, landelijk dekkende 4G-netwerken, waardoor er vrijwel altijd een goede verbinding is. Zolang de kwaliteit van wifi goed is, werkt dit ook prima. Tijdens een telefoongesprek kun je gemakkelijk switchen tussen wifi en 4G.

Een tweede nummer op je iPhone is zo geregeld!

Een tweede nummer zonder dual sim is ook mogelijk op jouw iPhone. Binnen drie minuten kun jij al aan de slag. De bel app van Dubline download je direct in de App Store.

Je kunt een nieuw nummer kiezen of je eigen vaste telefoonnummer meenemen. Dit kun je tijdens de registratie aangeven. Wij zullen dan contact met opnemen met je huidige provider om het nummer over te laten zetten. Binnen vijf tot 10 werkdagen bel jij dan met je zakelijke  nummer vanaf je iPhone, met dezelfde voordelen als een dual sim.

Uitbellen met een kantoor nummer, direct vanaf je mobiel

Bellen met – en gebeld worden op – je Dubline app is net zo makkelijk als bellen met je mobiel. Door het gebruik van een andere ringtone hoor je direct op welk nummer je gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en privé, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iOS en Android, zonder extra simkaart of extra telefoon

De Dubline app werkt zowel voor iOS als Android. Tijdens het aanmelden kies je uit 15 nieuwe nummers of voor nummerbehoud. Je registratie eindigt met een verificatiebetaling met iDeal van €0,99.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon