Dubline geeft vrijheid en professionaliteit
met een extra nummer op je mobiel.

Meerdere nummers op je mobiel zonder Dual SIM!

Met de Dubline app krijg je een extra nummer op je mobiele telefoon naast je 06-nummer. Hiermee kun je bellen, appen en je hebt een extra Voicemail die gratis uit te luisteren is. Het is een tweede lijn op je mobiel en geen doorschakeldienst en daardoor zijn zogenaamde “vaste” nummers nu net zo mobiel als een 06 nummer. Heb je een onderneming in bijv. de regio Amersfoort, dan krijg je van Dubline een 033-nummer of je neemt je eigen nummer mee naar Dubline. Dan ontvang je je telefoontjes rechtstreeks op je mobiel, zonder dat er krulsnoeren, modems of dure doorschakelingen nodig zijn. Voor alle postcodegebieden hebben wij nummers beschikbaar en uiteraard hebben we ook landelijke 085 nummers beschikbaar. Met je tweede nummer kun je heel eenvoudig appen door Whatsapp Business te activeren en dus ook voor het appen eenvoudig zakelijk en privé gescheiden houden. Met een extra nummer op je mobiel en Whatsapp Business erbij, ben je makkelijk herkenbaar, bereikbaar en vooral flexibel.
Eenvoudig en simpel!

Uitbellen met een kantoor nummer, direct vanaf je mobiel

Bellen met – en gebeld worden op – je Dubline app is net zo makkelijk als bellen met je mobiel. Door het gebruik van een andere ringtone hoor je direct op welk nummer je gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en privé, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iOS en Android, zonder extra simkaart of extra telefoon

De Dubline app werkt zowel voor IOS als Android. Tijdens het aanmelden kies je uit 15 nieuwe nummers of voor nummerportering. Je registratie eindigt met een verificatiebetaling met Ideal van 99 eurocent.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Neem contact met mij op

Direct en vrijblijvend informatie aanvragen

Ik ga ermee akkoord dat Dubline.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.

Ik wil meer informatie

Aanmelden