Twee nummers op je iPhone zonder Dual Sim

Optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Ook wanneer je een dag niet op kantoor bent. Geen gedoe meer met meerdere telefoons of doorschakelen. Een Dual Sim bij jouw iPhone lijkt de perfecte oplossing. Helaas ondersteunen niet alle iPhones deze functies. De nieuwe modellen ondersteunen wel een eSIM, maar de oudere modellen helaas nog niet.

Tweede nummer op je iPhone

Dubline biedt voor jou de uitkomst. Wij zorgen er namelijk voor dat je wel een tweede nummer op je iPhone krijgt. Met de Dubline app komt jouw zakelijke telefoonnummer rechtstreeks binnen op jouw smartphone. Zo ontvang je 2 nummers op 1 telefoon.

Naast dat je de keuze hebt om een nieuw regio of landelijk zakelijk 085 nummer aan te vragen kun je ook dit nummer gebruiken om te appen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om met je vaste telefoonnummer Whatsapp berichten te sturen vanaf je mobiele telefoon. Je hebt dus met je vaste nummer vrijwel dezelfde mogelijkheden als met een mobiel nummer.

 

twee nummers op je iPhone zonder Dual Sim

Voordelen Dubline app op je iPhone

  • Keuze uit regio of zakelijk nummer
  • WhatsAppen met je zakelijke nummer
  • Voordelig bellen via WiFi of 4G
  • Bereikbaar in het binnen- en buitenland

 

Zo werkt Dubline op je iPhone

De twee verschillende nummers die binnenkomen op je iPhone kun je altijd goed van elkaar onderscheiden. Door de unieke ringtone in de Dubline app die je ook zelf kunt kiezen. Zo weet je direct of je zakelijk of privé op je 06 gebeld wordt. Bellen werkt hetzelfde als met de standaard bel app op je telefoon. Wanneer je gebeld wordt, zie je het nummer verschijnen en dit geldt ook andersom.

Een tweede nummer op je iPhone is zo geregeld!

Een tweede nummer zonder dual sim is ook mogelijk op jouw iPhone. Binnen drie minuten kun jij al aan de slag. De bel app van Dubline download je direct in de App Store.

Je kunt een nieuw nummer kiezen of je eigen vaste telefoonnummer meenemen. Dit kun je tijdens de registratie aangeven. Wij zullen dan contact met opnemen met je huidige provider om het nummer over te laten zetten. Binnen vijf tot 10 werkdagen bel jij dan met je zakelijke  nummer vanaf je iPhone, met dezelfde voordelen als een dual sim.

 

"Als out of the officemanager ben ik mobiel overal bereikbaar"
Ineke Swart – den Boer
Lees al onze reviews hier
Ook eenvoudig twee nummers op je iPhone? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon