Straal professionaliteit uit met een 020 nummer

Wanneer je als bedrijf in Amsterdam of omgeving werkt en je in de regio een goede uitstraling wilt hebben is een 020 nummer aanvragen de perfecte oplossing. Met dit nummer weet iedereen in Amsterdam dat je dichtbij bent. Je creëert snel een professionele en lokale uitstraling. 020 nummers hebben geen vaste aansluiting nodig en het nummer staat dus direct op je mobiel. Dit is ideaal wanneer je lokaal zaken doet en werkzaam bent.

Voordelen 020 nummer

Het grote voordeel van een 020 nummer is dat je gewoon in je eigen stad overal mobiel voor je klanten bereikbaar bent. Perfect voor iedereen die flexibel en snel zaken wil doen. We hebben ruime keuze in 020 nummers. Elk nummer heeft een eigen voicemail waarin je uiteraard met een Amsterdamse tongval je eigen welkomstboodschap kunt inspreken! En bellen met een “vast” nummer is gewoon voordeliger.

020 nummer aanvragen professionaliteit

Een 020-nummer heeft de volgende voordelen:

  • Lokale en professionele uitstraling

  • Bereikbaar in binnen- en buitenland

  • 020 nummer direct op je mobiel

  • Whatsapp met je 020 nummer

020 amsterdam nummer aanvragen

020 nummer aanvragen

Met een lokaal mobiel nummer geef je je business een regionale touch, je spreekt de zelfde taal en zo ben je nog dichterbij je klanten. Als je met de Dubline app gaat bellen zien klanten ook gewoon je 020 nummer. Met een lokaal nummer op je website kun je ook ge-appt worden door je klanten. Wanneer je lokale klanten zoekt in jouw regio heeft is een lokaal nummer op je mobiel de ideale uitkomst voor jou. Dit mobiele nummer kun je aan iedereen communiceren, wel zo duidelijk.

020 nummer aanvragen? Binnen drie minuten geregeld!

Bij het aanvragen van een nieuw nummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een lokaal nummer. Op deze manier heb je direct een zakelijke en lokale uitstraling. Vanaf € 4,75 excl. btw per maand heb je al een nieuw 020 nummer.

De perfecte oplossing als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden, geen doorschakel kosten meer wilt hebben en je nummer wilt delen met collega’s!

Je eigen 020-nummer aanvragen? Dit doe je al binnen drie minuten, gemakkelijk en snel via de app zelf of onze website!

Liever een landelijke uitstraling?

Wanneer je als bedrijf landelijk werkt of niet regio gebonden wilt zijn is een landelijk nummer aanvragen de perfecte oplossing. Deze 085 nummers zijn niet verbonden aan een vaste regio. Je creëert snel een professionele en landelijke uitstraling. 085 nummers hebben geen vaste aansluiting nodig in een vaste woonplaats, ideaal dus wanneer je niet vanuit een vaste locatie werkzaam bent.

Voordelen 085 nummer

Met een 085-nummer is de locatie van je bedrijf zeer flexibel. Je hoeft niet gebonden te zijn aan een vaste plek. Een 085-nummer is dat namelijk ook niet. Wanneer je winkel, webshop of organisatie meerdere vestigingen heeft is een 085-nummer de ideale uitkomst voor jou. Dit nummer kun je voor iedere locatie, op iedere plek in Nederland communiceren aan je klanten, wel zo duidelijk.

085 nummer aanvragen
"Binnen vijf minuten had Dubline drie vaste nummers voor ons geregeld!"
Harry van Woerden, uitzendbureau HKRT in Roosendaal
Lees al onze reviews hier
Je eigen 020 nummer? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon