KvK startersdag op 16 maart in Amsterdam Bekijk het programma

Voordelen van Dubline

two-lines-white illustratie

Naast de 06 een kantoornummer

no-extra-sim-white illustratie

Géén extra
simkaart nodig

keypad-outline-white illustratie

Kies uw eigen
nummer

multiple-phones-outline-white illustratie

Eén nummer op
meerdere toestellen

no-forwarding illustratie

Nooit meer doorschakelen

telephone-poll illustratie

Werkt met elke provider

Afbeelding van een iPhone 8 Zilver met het gesprekschermAfbeelding van een Google Pixel met het aanmelden voltooid scherm
Afbeelding van een iPhone SE - binnenkomend gesprek op een gelockt scherm

Twee volwaardige nummers op één toestel

Dubline is een volwaardige tweede telefoonlijn naast uw huidige 06 nummer. Het tweede telefoonnummer kent ook meer zakelijke functionaliteit dan een 06 nummer en met de komst van Whatsapp business kunt u deze ook gebruiken voor het appen. Daarnaast heeft u ook dezelfde functionaliteiten als het gebruik maken van de luidspreker, bluetooth, contactenlijst, nummerherkenning en voicemail.

 

Geen extra SIM kaart nodig

Als u een tweede nummer wilt op uw mobiel, heeft u nu altijd een dual SIM kaart nodig of 2 toestellen. Bellen met Dubline gaat via het datanetwerk en heeft daarom geen SIM kaart nodig maar alleen de Dubline app.

Afbeelding van een iPhone SE met het toetsenbordscherm
Dubline regio codes in Nederland

Kies een nieuw nummer of neem uw bestaande nummer mee

Tijdens het aanmeldproces van Dubline krijgt u de keuze uit een tiental nummers uit de regio waar u gevestigd bent en een vijftal 085 bedrijfsnummers. We hebben nummers in alle postcode regio’s beschikbaar. Wilt u liever uw huidige kantoornummer overzetten op uw mobiel, dan is dat geen probleem, u kunt dit tijdens de registratie aangeven. Wij vragen dit aan voor u en meestal is het binnen 5 werkdagen geregeld.

Eén nummer op meerdere toestellen

Runt u uw bedrijf samen met een partner of wilt u uw zakelijke telefoonnummer ook bij iemand anders laten uitkomen? Dat is geen probleem. Tot maximaal 5 toestellen (Smartphones en/of vaste VOIP toestellen) kunnen wij verbinden aan hetzelfde nummer. U kunt dan met alle aangesloten toestellen bellen en gebeld worden op hetzelfde nummer. Als u de app op “niet storen” zet dan komen de oproepen automatisch uit bij de andere verbonden toestellen.

Afbeelding van een inkomend gesprek
Afbeelding van een iPhone SE met het toetsenbordscherm

Nooit meer doorschakelen

Dubline is een volwaardige tweede telefoonlijn die werkt via het datanetwerk (Voice-over-IP) en maakt geen gebruik van uw GSM lijn. Dubline is daarom geen doorschakeldienst die tot onnodig hoge gesprekskosten leidt want inkomende gesprekken zijn kosteloos. Tevens heeft u geen vaste telefoonlijn of telefooncentrale meer nodig, alleen de app.

Geen nieuw mobiel abonnement nodig

Dubline werkt op wifi en op de 3G en 4G mobiele datanetwerken van elke telecomaanbieder dus u hoeft geen nieuw mobiel abonnement af te sluiten om een extra nummer te hebben.

Eenvoudige en snelle registratie.

De registratie bij Dubline en nummerkeuze kost in de meeste gevallen maar drie minuten en heeft u een KvK nummer bij de hand, dan kan het zelfs nog sneller.

Direct inschrijven