Gepland onderhoud in de maand mei - Enkele korte onderbrekingen in onze dienstverlening, lees meer..

Voordelen van Dubline

two-lines-white illustratie

Naast je 06 een kantoornummer of 2e 06 nummer

no-extra-sim-white illustratie

Géén extra
simkaart of E-Sim nodig

keypad-outline-white illustratie

Kies je eigen
nummer

multiple-phones-outline-white illustratie

Eén nummer op
meerdere toestellen

no-forwarding illustratie

Nooit meer doorschakelen

telephone-poll illustratie

Werkt met elke provider

Afbeelding van een iPhone 8 Zilver met het gesprekschermAfbeelding van een Google Pixel met het aanmelden voltooid scherm
Afbeelding van een iPhone SE - binnenkomend gesprek op een gelockt scherm

Twee volwaardige nummers op één toestel

Dubline is een volwaardige tweede telefoonlijn, zoals een 085 nummer of lokaal netnummer of zelfs een 2e 06 nummer, naast je huidige 06 nummer. Het tweede telefoonnummer kent ook meer zakelijke functionaliteit dan een gewoon 06 nummer en met de komst van WhatsApp Business kun je deze ook gebruiken voor het appen. Daarnaast heb je ook dezelfde functionaliteiten als het gebruik maken van de handsfree, bluetooth, contactenlijst, nummerherkenning en voicemail. Met Dubline heb je geen werktelefoon meer nodig.

 

Geen extra SIM kaart nodig

Als je een tweede nummer wilt op je mobiel, heb je nu altijd een dual SIM kaart of E-Sim nodig of 2 toestellen. Bellen met Dubline gaat via het datanetwerk en heeft daarom geen SIM kaart nodig, want je gebruikt de Dubline app.

Afbeelding van een iPhone SE met het toetsenbordscherm
Dubline regio codes in Nederland

Kies een nieuw nummer of neem je bestaande nummer mee

Tijdens het aanmeldproces van Dubline krijg je de keuze uit 10 netnummers in de regio waar je gevestigd bent. In alle postcodegebieden zijn netnummers beschikbaar. Wil je een landelijke uitstraling met een 085 nummer? Dan krijg je ook 10 mogelijkheden. Wil je liever je huidige kantoornummer behouden en overzetten op je mobiel? Dat is geen probleem, je kunt dit tijdens de registratie aangeven. Wij vragen nummerbehoud aan en meestal is het binnen 5 werkdagen geregeld.

Eén nummer op meerdere toestellen

Run je een bedrijf samen met een partner of wil je het zakelijke telefoonnummer ook bij iemand anders laten uitkomen? Dat is geen probleem. Tot maximaal 5 toestellen (Smartphones en/of vaste VOIP toestellen) kunnen we verbinden met hetzelfde nummer. Je kunt dan met alle aangesloten toestellen bellen en gebeld worden op hetzelfde nummer. Als je de app op “niet storen” zet dan komen de oproepen automatisch uit bij de andere verbonden toestellen.

Afbeelding van een inkomend gesprek
Afbeelding van een iPhone SE met het toetsenbordscherm

Nooit meer doorschakelen

Dubline is een volwaardige tweede telefoonlijn die werkt via het datanetwerk (Voice-over-IP) en maakt geen gebruik van je GSM lijn. Dubline is daarom geen doorschakeldienst die tot onnodig hoge gesprekskosten leidt want inkomende gesprekken zijn kosteloos. Tevens heb je geen vaste telefoonlijn of telefooncentrale meer nodig, alleen de Dubline app.

Geen nieuw mobiel abonnement nodig

Dubline werkt op wifi en op 4G en 5G mobiele datanetwerken van elke telecomaanbieder dus je hoeft geen nieuw mobiel abonnement af te sluiten om een extra nummer te hebben.

Eenvoudig en snel aanmelden.

Het aanmelden bij Dubline en de nummerkeuze kost in de meeste gevallen maar drie minuten en heb je een KvK nummer bij de hand, dan kan het zelfs nog sneller.

DIRECT AANMELDEN >

Aanmelden WhatsApp icoon