06 nummers beschikbaar voor zakelijke gebruikers. Klik hier voor meer info

Vaste telefoon doorschakelen (naar mobiel)

Mis nooit meer telefoongesprek die naar je vaste telefoon gaat, terwijl je niet aanwezig bent. Wanneer je je vaste telefoon doorschakelt naar een (mobiele) telefoon ben je altijd bereikbaar. Het is niet moeilijk om gesprekken die binnenkomen op je vaste telefoon door te schakelen naar een andere (mobiele) telefoon.

Je vaste telefoon doorschakelen werkt bij de meeste internetproviders hetzelfde. Door middel van een simpele code schakel je direct je vaste telefoon door naar bijvoorbeeld mobiel. Maar er is een makkelijkere optie. Bekijk hoe Dubline werkt.

Doorschakelen vaste telefoon bij verschillende providers

Het doorschakelen van je vaste telefoon (naar mobiel) doe je door de doorschakelfunctie op je huistelefoon, gigaset of vaste lijn te gebruiken. Het doorschakelen zelf kost vaak geen geld, je betaalt vaak alleen voor de gesprekskosten.
Bij sommige providers heb je drie opties om inkomende gesprekken van je vaste telefoon door te schakelen naar een andere (mobiele) telefoon; direct doorschakelen, na vijf keer overgaan of wanneer je in gesprek bent. 

Je vaste telefoon doorschakelen naar een (mobiele) telefoon werkt bij veel providers hetzelfde. Je doet dit door *21* op je huistelefoon, gigaset of vaste lijn in te toetsen gevolgd door het nummer waarnaar je wilt doorschakelen en je sluit af met een #.

Indien het doorschakelen van de vaste telefoon niet werkt kan het zijn dat het op jouw toestel of met jouw provider anders werkt. Het beste kun je dan even contact opnemen met jouw provider.

Doorschakelen vaste telefoon providers

Je vaste telefoon doorschakelen naar mobiele telefoon heeft de volgende voordelen:

  • Met 1 telefoon altijd bereikbaar

  • Een 2de nummer op je mobiel

  • Keuze uit regionale netnummers of een landelijk nummer

  • 4.000+ tevreden klanten

  • Werken overal waar je wilt

Vaste telefoon doorschakelen naar mobiel hoeft niet meer

Het doorschakelen van je vaste telefoon naar mobiel toch te veel gedoe? Dat is het niet wanneer je de Dubline app op je mobiele telefoon installeert. Met Dubline heb je een tweede telefoonnummer op je mobiel. Zo hou je zakelijke- en privégesprekken gescheiden en ben je met je nieuwe nummer overal bereikbaar. Wil je zakelijk even niet bereikbaar zijn? Dan zet je de app gewoon op ‘niet storen’. Professioneel, makkelijk en betaalbaar! Hierdoor is je vaste telefoon doorschakelen verleden tijd.

Dubline is te gebruiken in combinatie met iedere provider en werkt op alle mobiele telefoons met een iOS versie 12.0 en hoger en Android versie 8.0 en hoger. Gesprekken met de Dubline app lopen via een datanetwerk (4G, 5G of wifi).

Door het gebruik van een andere ringtone in de app, zijn je zakelijke en privé telefoontjes gemakkelijk te herkennen. Naast het scheiden van deze twee nummers bespaar je direct geld. Bij het aanvragen van een nieuw nummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een regionaal netnummer, een landelijk 085 nummer of een tweede 06 nummer. Op deze manier heb je direct een zakelijke en lokale uitstraling. Vanaf € 4,75 excl. btw per maand heb je al een nieuw nummer.

AANMELDEN
"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon