Trotse partner ‘We zijn er voor jou’ Bekijk de website

Dubline geeft vrijheid en professionaliteit,
een kantoornummer op je smartphone.

Vaste telefoon doorschakelen

Mis nooit meer telefoontjes die naar je vaste toestel gaan wanneer je niet aanwezig bent. Wanneer je je vaste telefoon doorschakelt naar je smartphone ben je altijd bereikbaar. Het is niet moeilijk om gesprekken die binnenkomen op je vaste toestel, door te schakelen naar je mobiel.

Je vaste telefoon doorschakelen werkt bij de meeste internetproviders hetzelfde. Door middel van een simpele code schakel je direct je vaste telefoon door.

Doorschakelen vaste telefoon bij verschillende providers
Het doorschakelen van je vaste telefoon doe je door de doorschakelfunctie op je telefoon te gebruiken. Het doorschakelen zelf kost vaak geen geld, je betaalt vaak alleen voor de gesprekskosten.  Bij sommige providers heb je drie opties om inkomende gesprekken door te schakelen; direct doorschakelen, na vijf keer overgaan of wanneer je in gesprek bent. 

Doorschakelen werkt bij veel providers hetzelfde. Je doet dit door *21* op je toestel in te toetsen gevolgd door het nummer waarnaar je wilt doorschakelen en je sluit af met een #.  Het kan zo zijn dat je telefoon op dit moment niet doorgeschakeld is, en dat dit op jouw toestel of met jouw provider anders werkt. Het beste kun je dan even kijken hoe doorschakelen precies werkt bij jouw provider.

Doorschakelen hoeft niet meer
Doorschakelen toch te veel gedoe? Dat is het niet meer wanneer je de Dubline app op je smartphone installeert. Zakelijk en privé op je eigen toestel. Geen gedoe meer met meerdere telefoons of doorschakelen van je vaste telefoon naar je mobiele nummer. Dubline zorgt ervoor dat je zakelijke telefoon rechtstreeks binnenkomt op jouw smartphone.

Door het gebruik van een andere ringtone in de app, zijn je zakelijke en privé telefoontjes gemakkelijk te herkennen. Naast het scheiden van deze twee nummers bespaar je direct geld. Een inkomend gesprek kost bij ons niets en voor een uitgaand gesprek betaal je vanaf 2 cent per minuut. Binnen drie minuten is dit ook voor jou geregeld.

Functionaliteiten van Dubline

Naast bellen en gebeld worden op je extra nummer heb je ook een voicemail die je gratis kunt uitluisteren, deze wordt ook als geluidsfile in de email afgeleverd. Heb je een professioneel ingesproken Voicemail tekst of welkomst boodschap dan activeren we deze graag voor je.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en prive, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iPhone en Android.

De app werkt op iOS en Android, je kunt deze downloaden via de App Store en Playstore. Vanaf iOS 10 en Android 6. Zonder extra Simkaart. Door het gebruik van een andere ringtone in de app hoor je direct dat je zakelijk gebeld wordt. Je nummer kan ook op meerdere smartphones.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon