Vaste telefoon doorschakelen

Mis nooit meer telefoontjes die naar je vaste telefoon gaan wanneer je niet aanwezig bent. Wanneer je je vaste toestel doorschakelt naar je mobiele telefoon ben je altijd bereikbaar. Het is niet moeilijk om gesprekken die binnenkomen op je vaste toestel, door te schakelen naar je mobiel.

Je vaste toestel doorschakelen werkt bij de meeste internetproviders hetzelfde. Door middel van een simpele code schakel je direct je vaste telefoon door. Maar er is een makkelijkere optie. Bekijk hoe Dubline werkt.

Doorschakelen vaste telefoon bij verschillende providers

Het doorschakelen van je vaste toestel doe je door de doorschakelfunctie op je telefoon te gebruiken. Het doorschakelen zelf kost vaak geen geld, je betaalt vaak alleen voor de gesprekskosten.
Bij sommige providers heb je drie opties om inkomende gesprekken door te schakelen; direct doorschakelen, na vijf keer overgaan of wanneer je in gesprek bent. 

Doorschakelen werkt bij veel providers hetzelfde. Je doet dit door *21* op je toestel in te toetsen gevolgd door het nummer waarnaar je wilt doorschakelen en je sluit af met een #.

Het kan zo zijn dat je telefoon op dit moment niet doorgeschakeld is, en dat dit op jouw toestel of met jouw provider anders werkt. Het beste kun je dan even kijken hoe doorschakelen precies werkt bij jouw provider.

 

Doorschakelen vaste telefoon providers

Je vaste telefoon doorschakelen heeft de volgende voordelen:

  • Met 1 telefoon altijd bereikbaar

  • Een 2de nummer op je mobiel

  • Keuze uit regionale netnummers of een landelijk nummer

  • 4.000+ tevreden klanten

  • Werken overal waar je wilt

 

Doorschakelen hoeft niet meer met Dubline

Doorschakelen toch te veel gedoe? Dat is het niet wanneer je de Dubline app op je mobiele telefoon installeert. Zowel zakelijk als privé op je eigen toestel. Dubline is de bel app. Met Dubline ontvang je een tweede nummer op je mobiel zonder extra simkaart. Geen gedoe met twee telefoons, extra 06-nummers of zakelijke oproepen op jouw privé 06 nummer. Met Dubline bepaal je zelf wanneer je bereikbaar bent en het vaste nummer dat binnenkomt op je smartphone zorgt voor extra professionaliteit.

Door het gebruik van een andere ringtone in de app, zijn je zakelijke en privé telefoontjes gemakkelijk te herkennen. Naast het scheiden van deze twee nummers bespaar je direct geld. Bij het aanvragen van een nieuw nummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een regionaal netnummer, een landelijk 085 nummer of een tweede 06 nummer. Op deze manier heb je direct een zakelijke en lokale uitstraling. Vanaf € 4,75 excl. btw per maand heb je al een nieuw nummer.

AANMELDEN
"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon