Over Dubline

“Als ondernemer liep ik tegen een paar zaken aan waar ik me vreselijk aan stoorde,” stelt Frank de Jong. “Ik ben als ondernemer veel op pad en meestal slecht bereikbaar op m’n zakelijke lijn. Doorschakelen naar 06 is een optie maar heeft diverse nadelen, zoals dubbele kosten en het niet kunnen zien wie er belt. En als ik een klant terugbel, verschijnt mijn persoonlijke 06-nummer op het scherm, terwijl ik juist zakelijk en privé graag gescheiden houd. Daarnaast wil ik ook zelf bepalen wanneer ik zakelijk bereikbaar en wanneer niet. Een extra mobiele telefoon voor m’n bedrijf was een optie, maar dan loop ik continu met twee toestellen op zak. Een rondgang langs de bekende telecomaanbieders leerde dat zij hier geen adequate oplossing voor hebben. Het is immers ook niet in hun belang. Toen zijn we zelf aan de slag gegaan met een kantoornummer direct als 2e nummer op je mobiel”

Afbeelding van een iPhone 8 Zilver met het gesprekschermAfbeelding van een Google Pixel met het aanmelden voltooid scherm

Dubline Telecom is een jonge organisatie, mede opgericht door Frank de Jong. Dubline is er voor (zelfstandig) ondernemers, teams en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een professionele telefonie oplossing.

De oplossing van Dubline combineert het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon met de professionaliteit van een kantoorlijn. Door naast het 06-nummer een kantoornummer toe te voegen aan een smartphone, krijg je als gebruiker de beschikking over twee volwaardige telefoonlijnen op één toestel. Zo kan privé en zakelijk telefoonverkeer worden gescheiden op één telefoon en ben je als ondernemer overal bereikbaar met een vast telefoonnummer wanneer jij dat wil.

Werknemers en ondernemers hoeven niet meer met twee mobieltjes de straat op of hun zakelijke lijn door te schakelen. En klanten die gebeld worden krijgen het ‘ regio nummer’ van de ondernemer in hun beeldscherm te zien, wat zorgt voor een professionele uitstraling en regionale herkenning. Tenslotte is het vervangen van twee toestellen met ieder één nummer door 1 toestel met 2 nummers ook nog eens beter voor het milieu.

Dubline. Eén toestel, twee lijnen.

Aanmelden WhatsApp icoon