Over Dubline

Frank de Jong, oprichter Dubline

Dubline Telecom is een jonge organisatie die in 2016 is gestart. Dubline is voor (zelfstandig) ondernemers, teams en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een professionele telefonie oplossing.

“Als ondernemer liep ik tegen een paar zaken aan waar ik me vreselijk aan stoorde,” stelt Frank de Jong. “Ik was als ondernemer veel op pad en meestal slecht bereikbaar op m’n zakelijke lijn. Doorschakelen naar 06 is een optie maar heeft diverse nadelen, zoals dubbele kosten en het niet kunnen zien wie er belt.

Wanneer ik een klant terug belde, verscheen mijn persoonlijke 06-nummer op het scherm, terwijl ik juist zakelijk en privé graag gescheiden houd. Daarnaast wilde ik ook zelf bepalen wanneer ik zakelijk bereikbaar ben en wanneer niet. Bij huidige telecomaanbieders, vond ik niet de oplossing die ik zocht. Toen ben ik zelf aan de slag gegaan met een zakelijk nummer als tweede nummer op mijn mobiel.”

 

Dubline op plek 32 in de KvK Innovatie top 100

logo kvk top 100


Dubline staat op plek 32 in de KvK innovatie top 100 van 2021. Dit betekent dat wij tot meeste innovatieve bedrijven van Nederland behoren.
Een nominering waar wij als bedrijf erg trots op zijn! Lees hier meer over de KvK top 100.

Nooit meer gedoe met zakelijk bellen

Dubline combineert het gemak en de vrijheid van een mobiele telefoon met de professionaliteit van een zakelijk vast nummer. Door naast het 06 nummer een (vast) zakelijk nummer toe te voegen aan een smartphone, krijg je als gebruiker de beschikking over twee volwaardige telefoonlijnen op één toestel. Zo kun je privé en zakelijk eenvoudig scheiden op één telefoon en ben je als ondernemer overal bereikbaar met een vast telefoonnummer wanneer jij dat wil. Bij Dubline kun je kiezen uit 085 nummers, regio nummers en 06 nummers. Lees hier meer over hoe het werkt.

Meer weten over Dubline? Bekijk dan deze video

 

Vragen of hulp nodig?

Bel Frank
WhatsApp Frank