kvk-innovatie-dubline

Dubline in de KVK Innovatie Top 100 2021

Op dinsdag 23 november 2021 heeft Dubline een nominering in de KVK Innovatie Top 100 van 2021 ontvangen. Dit betekent dat wij tot meeste innovatieve bedrijven van Nederland behoren. Een nominering waar wij als bedrijf erg trots op zijn! Op 02 februari 2022 wordt definitief bekend gemaakt op welke plek Dubline binnen de top 100 geëindigd is.

 

Slimme Dubline app

Voortaan is het niet meer nodig om met twéé mobiele telefoons, bijvoorbeeld voor werk en privé, rond te lopen. Dubline heeft een slimme app ontwikkeld waarmee je met twee nummers op één toestel bereikbaar kunt zijn. Zelfs een extra SIM-kaart is dan niet nodig.

Minder afval

Veel mensen zullen het herkennen: ze dragen een mobiel voor hun bedrijf of werk en eentje voor privé. Dit is niet alleen voor jezelf onhandig, het kost ook extra grondstof en het levert een flinke berg afval op. Dubline heeft daarom een oplossing bedacht, waarmee je gemakkelijk op meerdere nummers op één mobiel bereikbaar kunt zijn. Met slechts één SIM-kaart laat de Dubline-app de oproepen van het eigen privénummer en een professioneel nummer binnenkomen op dezelfde mobiele telefoon. Dat kunnen zowel vaste als 06-nummers zijn.

Simpel in gebruik

Het enige dat gebruikers hoeven te doen, is de app via de App Store of de Google Play Store te installeren op hun telefoon: Dubline werkt met elke provider en op elke smartphone vanaf iOS-versie 12.0 en Android-versie 8.0. Het dataverbruik neemt hierdoor maar licht toe: één minuut bellen is ongeveer 1 MB. De gebruiker kan makkelijk onderscheid maken tussen de zakelijke en privé oproepen. Voor de app kun je een eigen ringtone instellen, zodat de gebruiker altijd weet of er op het zakelijke of privé nummer wordt gebeld.

Zelf ervaren?

Wil jij ook het gemak van de Dubline-app ervaren? Meld je dan aan via de website.

IK WIL MIJ AANMELDEN