feestdagen bereikbaarheid

Zo regel je jouw bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Het is weer december en de feestdagen staan voor de deur. Een periode waarin veel mensen vakantie hebben en het wat rustiger aan doen. Hoe ga je om met je zakelijke bereikbaarheid in deze periode?

Altijd bereikbaar

Tegenwoordig zijn we gewend om altijd bereikbaar te zijn. ‘s Avonds, in het weekend, op vakantie. Collega’s die je toch nog even een appje sturen of een klant die belt. Zeker voor ondernemers is dit vast heel herkenbaar. Maar soms wil je misschien even niet zakelijk bereikbaar zijn, zeker tijdens de feestdagen.

Niet bereikbaar tijdens de feestdagen

Hoe doe je dat? Niet zakelijk bereikbaar zijn? Als je een tweede zakelijke telefoon gebruikt, kun je deze simpelweg uitzetten. Gebruik je Dubline als app om zakelijk mee te bellen? Je kunt Dubline eenvoudig op niet storen zetten. Op deze manier komen er geen oproepen binnen. Natuurlijk kun je ook uitloggen. Vergeet niet je voicemail aan te passen om aan te geven dat je niet bereikbaar bent, dat is wel zo klantvriendelijk. Dit regel je ook eenvoudig zelf via de app.

Doorschakelen tijdens de feestdagen

Misschien wil je zelf niet bereikbaar zijn, maar wel dat jouw zakelijke nummer bereikbaar is. Dan kun je de oproepen eenvoudig doorschakelen naar een collega. In de Dubline app bel je naar *21* vervolgd door het telefoonnummer waar je naar door wil schakelen en eindigend met  #.  Alle oproepen worden nu direct doorgeschakeld naar het gekozen nummer.

Deze doorschakeling kun je weer opheffen door in de Dubline app te bellen naar #21#. Alle oproepen komen dan weer binnen via jouw app.

Heb je meerdere nummers in je Dubline account? Dan kun via het voicemail menu van het betreffende nummer je voicemail wijzigen. Je hoeft hiervoor niet steeds van nummer te wisselen in MyDubline. Als je naar voicemail gaat, krijg je een keuzemenu met de namen van de voicemail boxen en zo heb je direct toegang tot de juiste voicemail.

Waar je ook voor kiest deze feestdagen, we wensen je alvast hele fijne dagen en een goede jaarwisseling!

Meer weten over Dubline?

Nog niet bekend met Dubline en wil je meer weten? Kijk dan op onze hoe werkt het pagina.

NAAR DE HOE WERKT HET PAGINA