Dubline geeft vrijheid en professionaliteit,
een kantoornummer op je smartphone.

Straal professionaliteit uit met een 085 nummer

Wanneer je als bedrijf landelijke werkt of niet regio gebonden wilt zijn is een 085 nummer aanvragen de perfecte oplossing. Deze nummers zijn niet verbonden aan een vaste regio. Je creëert snel een professionele en landelijke uitstraling. 085 nummers hebben geen vaste aansluiting nodig in een vaste woonplaats, ideaal dus wanneer je niet vanuit een vaste locatie werkzaam bent.

Het grote voordeel van een 085 nummer is dat je ook gewoon bereikbaar bent vanuit het buitenland. Perfect voor iedereen die nationaal en internationaal zaken doet. Daarnaast hoef je in tegenstelling tot een 088 nummer geen groot aantal nummers af te nemen en gaat een 085 nummer per nummer.

Een 085-nummer heeft de volgende voordelen:

  • Niet regio gebonden;
  • Bereikbaar in binnen- en buitenland;
  • Landelijke, professionele uitstraling;
  • Mogelijk om per stuk af te nemen.

Niet regiogebonden
Met een 085-nummer is de locatie van je bedrijf zeer flexibel. Je hoeft niet gebonden te zijn aan een vaste plek. Een 085-nummer is dat namelijk ook niet. Wanneer je winkel, webshop of organisatie meerdere vestigingen heeft is een 085-nummer de ideale uitkomst voor jou. Dit nummer kun je voor iedere locatie, op iedere plek in Nederland communiceren aan je klanten, wel zo duidelijk.

085 nummer aanvragen? Binnen drie minuten geregeld!
Bij het aanvragen van een nieuw nummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een 085-nummer. Op deze manier heb je direct een zakelijke en landelijke uitstraling. Vanaf € 4,75 excl. btw per maand heb je al een nieuw 085 nummer. De perfecte oplossing als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden, geen doorschakel kosten meer wilt hebben en je nummer wilt delen met collega’s!

Je eigen 085-nummer aanvragen? Dit doe je al binnen drie minuten, gemakkelijk en snel via onze website!

Functionaliteiten van Dubline

Naast bellen en gebeld worden op je extra nummer heb je ook een voicemail die je gratis kunt uitluisteren, deze wordt ook als geluidsfile in de email afgeleverd. Heb je een professioneel ingesproken voicemail tekst of welkomst boodschap dan activeren we deze graag voor je.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en prive, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iPhone en Android.

De app werkt op iOS en Android, je kunt deze downloaden via de App Store en Playstore. Vanaf iOS 10 en Android 6. Zonder extra Simkaart. Door het gebruik van een andere ringtone in de app hoor je direct dat je zakelijk gebeld wordt. Je nummer kan ook op meerdere smartphones.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon