Straal professionaliteit uit met een 085 nummer

Wanneer je als bedrijf landelijke werkt of niet regio gebonden wilt zijn is een 085 nummer aanvragen de perfecte oplossing. Deze nummers zijn niet verbonden aan een vaste regio. Je creëert snel een professionele en landelijke uitstraling. 085 nummers hebben geen vaste aansluiting nodig in een vaste woonplaats, ideaal dus wanneer je niet vanuit een vaste locatie werkzaam bent.

Voordelen 085 nummer

Het grote voordeel van een 085 nummer aanvragen is dat je ook gewoon bereikbaar bent vanuit het buitenland. Perfect voor iedereen die nationaal en internationaal zaken doet. Daarnaast hoef je in tegenstelling tot een 088 nummer geen groot aantal nummers af te nemen. Je kunt heel eenvoudig een 085 nummer per stuk aanvragen.

085 nummer aanvragen professionaliteit

Een 085-nummer heeft de volgende voordelen:

    • Een 085 nummer is niet regiogebonden

    • Bereikbaar in binnen- en buitenland

    • Landelijke, professionele uitstraling

    • 085 nummer is per stuk af te nemen

    • WhatsApp via 085 nummer

Niet regiogebonden met een 085 nummer

Niet regiogebonden

Met een 085-nummer is de locatie van je bedrijf zeer flexibel. Je hoeft niet gebonden te zijn aan een vaste plek. Een 085-nummer is dat namelijk ook niet. Wanneer je winkel, webshop of organisatie meerdere vestigingen heeft is een 085-nummer de ideale uitkomst voor jou. Dit nummer kun je voor iedere locatie, op iedere plek in Nederland communiceren aan je klanten, wel zo duidelijk.

085 nummer aanvragen? Binnen drie minuten geregeld!

Bij het aanvragen van een nieuw nummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een 085-nummer. Op deze manier heb je direct een zakelijke en landelijke uitstraling. Vanaf € 4,75 excl. btw per maand heb je al een nieuw 085 nummer.

De perfecte oplossing als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden, geen doorschakel kosten meer wilt hebben en je nummer wilt delen met collega’s!

Je eigen 085-nummer aanvragen? Dit doe je al binnen drie minuten, gemakkelijk en snel via onze website!

085 nummer op je telefoon

Met Dubline krijg je een 085 nummer op je mobiel. De app die Dubline ontwikkelde, werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer. En de persoon die je belt ziet gewoon je 085 nummer op het beeldscherm verschijnen. Of je nu een iPhone- of Android-toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent.

Bereikbaar zijn op je 085 nummer

De app hoeft niet ‘aan’ te staan, want de app activeert zichzelf zodra je wordt gebeld en dit kost je dus ook nauwelijks batterij. Omdat Dubline werkt met een andere ringtone, weet je direct of je zakelijk of privé wordt gebeld.

Wil je even niet bereikbaar zijn? Zet de app dan op ‘niet storen’. Binnenkomende gesprekken gaan dan automatisch naar een ander verbonden toestel of je voicemail, die je persoonlijk kunt inspreken.

"Binnen een kwartier was ik aan de gang!"
Pieter van Oosterhout, Kantoorboekhandel de Traverse in Eindhoven
Lees al onze reviews hier
Je eigen 085 nummer aanvragen? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon