06 nummers beschikbaar voor zakelijke iPhone gebruikers. - Neem contact op voor informatie. Lees meer...

Eén mobiel, twee 06 nummers

Als ondernemer ben je graag optimaal bereikbaar. Je houdt graag privé en zakelijk gescheiden, bijvoorbeeld door het gebruik van twee mobieltjes. Dat is vanaf nu verleden tijd. Dubline zorgt ervoor dat jouw zakelijke 06 nummer rechtstreeks binnenkomt op jouw smartphone, via de Dubline app, naast je huidige 06 nummer. Zo ontvang je twee 06 nummers op één telefoon, zonder doorschakeldienst, e-SIM of dual SIM.

Kosten besparen op zakelijke telefonie

Met Dubline hoef je geen extra toestel meer aan te schaffen om zakelijk bereikbaar te zijn. Je krijgt direct een tweede 06 nummer op je smartphone. Hiermee bespaar je behoorlijk op je telefoonkosten! Perfect voor iedereen die flexibel en snel zaken wil doen.

PROBEER DUBLINE GRATIS
06 nummer professionaliteit

Een 06 nummer van Dubline heeft de volgende voordelen

  • Geen werktelefoon meer nodig

  • Zakelijk bereikbaar in binnen- en buitenland

  • Kosten besparen op zakelijke telefonie

  • Eenvoudig zakelijk en privé scheiden

06 nummer aanvragen

Voor wie?

Onze 06 nummers zijn perfect voor de zakelijke markt. Dus ben je ondernemer, zzp’er of zoek je naar een bel oplossing voor je team? Dan is Dubline ideaal. Omdat we nog in de opstartfase zijn van het aanbieden van 06 nummers, sluiten we momenteel een beperkt aantal klanten aan. Wil jij een van die eerste klanten zijn? Neem dan contact op met Frank van Dubline, hij helpt je verder met het aansluiten van jouw tweede 06 nummer. Momenteel is dit alleen mogelijk voor iPhone-gebruikers.

06 nummer aanvragen

Wil je gebruik maken van een tweede 06 nummer via Dubline? Dan kun je of een nieuwe nummer aanvragen of een oud nummer meenemen. Houd er wel rekening mee dat Dubline geen vervanger is van je huidige 06. Je kunt Dubline alleen gebruiken naast het 06 nummer wat via je SIMkaart loopt. Het is dus echt bedoeld voor zakelijk gebruik.

Vanaf slechts € 10,00 excl. btw per maand heb je al een nieuw 06 nummer, waarmee je onbeperkt kunt bellen en gebeld kunt worden. De perfecte oplossing als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden, geen doorschakelkosten meer wilt hebben en je nummer wilt delen met collega’s!

Je eigen 06 nummer aanvragen? Neem contact op met Frank. Hij helpt je graag verder.

NEEM CONTACT OP

Hoe werkt Dubline?

Met Dubline krijg je een tweede 06 nummer op je mobiel. De Dubline app werkt hetzelfde als bellen met je huidige 06 nummer.

De persoon die je belt ziet gewoon je tweede zakelijke 06 nummer op het beeldscherm verschijnen, of je nu een iPhone- of Android-toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent.

WhatsApp met 06 nummer

SMS’en met je 06 nummer van Dubline is momenteel nog niet mogelijk. Maar je kunt wel zakelijk WhatsAppen. Met je zakelijk 06 nummer op je mobiel kun je namelijk een tweede WhatsApp profiel aanmaken en WhatsApp Business activeren. WhatsApp Business is een aparte app voor zakelijke gebruikers.

Als bedrijf kun je WhatsApp Business inzetten om op een laagdrempelige manier contact te hebben met klanten. Ook houd je op deze manier je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

06 nummer snel aanvragen

Je eigen 06 nummer aanvragen?

Wil jij ook zakelijk bellen met een tweede 06 nummer? Momenteel zijn we de eerste klanten aan het aansluiten op 06 nummers. Wil jij een van de eersten zijn die via Dubline belt met een 06 nummer? Neem dan contact op met Frank.

NEEM CONTACT OP
"Ons hele team overal en altijd bereikbaar"
David Netten, CTO Olivia Wireless
Lees al onze reviews hier
Extra 06 nummer aanvragen? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon