Eén mobiel, twee 06 nummers

Twee mobiele telefoons om zakelijk en privé gescheiden te houden is verleden tijd! Dubline zorgt ervoor dat jouw zakelijke 06 nummer rechtstreeks binnenkomt op jouw smartphone. Zo ontvang je twee 06 nummers op één telefoon zonder doorschakeldienst, E-sim of dual SIM.

Kosten besparen op zakelijke telefonie

Als ondernemer ben je graag optimaal bereikbaar. Het grote voordeel van Dubline is dat je geen los toestel meer hoeft aan te schaffen om zakelijk bereikbaar te zijn. Met Dubline krijg je een tweede 06 nummer direct op je smartphone. Hiermee bespaar je behoorlijk op je telefoniekosten! Perfect voor iedereen die flexibel en snel zaken wil doen.

06 nummer professionaliteit

Een 06 nummer van Dubline heeft de volgende voordelen

 

  • Geen werktelefoon meer nodig

  • Zakelijk bereikbaar in binnen- en buitenland

  • Kosten besparen op zakelijke telefonie

  • Een te personaliseren voicemail

 

 

06 nummer snel aanvragen

Een eigen voicemailbox voor elk 06 nummer

Wanneer je meerdere 06 nummers in je account hebt kunnen we dankzij de belfie-modus tonen bij het overgaan op welk 06 nummer je gebeld wordt. We kunnen de 06 nummers een naam geven en die zijn te zien op je scherm. Zo weet je precies voor welk bedrijf of activiteit je gebeld wordt.

Gratis voicemailbox

Daarnaast heeft elk 06 nummer nu ook zijn eigen Voicemailbox die gratis en apart te beluisteren is en kun je voor elk nummer een eigen professionele boodschap inspreken en een keuzemenu instellen.

06 nummers binnenkort beschikbaar

De afgelopen jaren hebben onze ontwikkelaars achter de schermen hard gewerkt aan een steeds betere bel app. Inmiddels worden nu de laatste ontwikkeling afgerond en zijn er binnenkort ook 06 nummers beschikbaar in de Dubline app! Zo kan Dubline ervoor zorgen dat je werk en privé makkelijk scheidt wanneer je twee 06 nummers gebruikt, kosten bespaart op je telefonie uitgaven en bovendien kan je de bereikbaarheid van je bedrijf en/of medewerkers nog beter organiseren.

06 nummer aanvragen

Wil je jouw zakelijke bereikbaarheid goed geregeld hebben met een 06 nummer van Dubline? Meld je aan om op de hoogte gehouden te worden over de nieuwe ontwikkelingen. En krijg als eerste een seintje als 06 nummers beschikbaar zijn.

"Ons hele team overal en altijd bereikbaar"
David Netten, CTO Olivia Wireless
Lees al onze reviews hier
Extra 06 nummer aanvragen? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon