06 nummers beschikbaar voor zakelijke iPhone gebruikers. - Neem contact op voor informatie. Lees meer...

Gigaset doorschakelen naar mobiel

Wil je geen zakelijke telefoontjes meer missen van je Gigaset telefoon? Dan is doorschakelen naar mobiel een oplossing. Door je Gigaset telefoon door te schakelen naar mobiel ben je flexibeler bereikbaar. Ben je even niet op kantoor, dan worden de oproepen doorgeschakeld naar je mobiel.

Doorschakelen vanaf je Gigaset

Hoe kun je een Gigaset doorschakelen naar mobiel? Het doorschakelen van je Gigaset naar mobiel doe je door de doorschakelfunctie te gebruiken. Het doorschakelen zelf kost vaak geen geld, je betaalt alleen voor de gesprekskosten.

Bij de meeste providers heb je drie opties om inkomende gesprekken van je vaste telefoon door te schakelen naar een andere (mobiele) telefoon: direct doorschakelen, na vijf keer overgaan of wanneer je in gesprek bent.

Je vaste telefoon doorschakelen naar een mobiel, werkt bij veel providers hetzelfde. Je doet dit door *21* op je Gigaset telefoon in te toetsen, gevolgd door het nummer waarnaar je wilt doorschakelen en af te sluiten met een #.

Indien het doorschakelen van de Gigaset niet werkt, kan het zijn dat het op jouw toestel of met jouw provider anders werkt. Het beste is om dan contact op te nemen met jouw provider.

Gigaset doorschakelen naar mobiel

Dubline heeft de volgende voordelen:

  • Overal bereikbaar

  • Geen vaste telefoon nodig

  • Doorschakelen niet meer nodig

  • WhatsAppen met je zakelijke nummer

Doorschakelen niet meer nodig

Vind je het doorschakelen van je Gigaset telefoon naar mobiel te veel gedoe? Dat is het niet wanneer je de Dubline app op je mobiele telefoon installeert. Met Dubline heb je een tweede telefoonnummer op je mobiel. Zo houd je zakelijke- en privégesprekken gescheiden en ben je met je nieuwe nummer overal bereikbaar. Wil je zakelijk even niet bereikbaar zijn? Dan zet je de app gewoon op ‘niet storen’. Professioneel, makkelijk en betaalbaar! Hierdoor is het doorschakelen van je Gigaset naar mobiel verleden tijd.

Dubline is te gebruiken in combinatie met iedere provider en werkt op alle mobiele telefoons met een iOS versie 12.0 en hoger en Android versie 8.0 en hoger. Gesprekken met de Dubline app lopen via een datanetwerk (4G, 5G of wifi).

Door het gebruik van een andere ringtone in de app, zijn je zakelijke en privé telefoontjes gemakkelijk te herkennen. Naast het scheiden van deze twee nummers bespaar je direct geld. Bij het aanvragen van een nieuw nummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een regionaal netnummer, een landelijk 085 nummer of een tweede 06 nummer. Op deze manier heb je direct een zakelijke en lokale uitstraling. Vanaf € 4,75 excl. btw per maand heb je al een nieuw nummer.

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon