Gepland onderhoud in de maand mei - Enkele korte onderbrekingen in onze dienstverlening, lees meer..

Dubline voor maatschappen en praktijken

Je werkt in een maatschap en wilt flexibel werken en professioneel mobiel bereikbaar zijn. Af en toe de “uitknop” vinden en even niet bereikbaar voor je klanten/patiënten maar wel op je eigen 06 voor familie en vrienden is ook wel handig.

Mobiel bereikbaar met je zakelijke nummer

Met de Dubline app voeg je een professioneel zakelijk nummer aan je mobiel toe. Want hoe mooi zou het zijn als je samen met je collega’s bereikbaar bent op hetzelfde nummer en er ook gewoon mee uit kunt bellen. Of je nu in de zorg werkt of juridische dienstverlening, je bent op het “vaste” nummer bereikbaar en je kunt de klanten vanuit huis thuis, onderweg en op het werk bellen met de zakelijke, vaste lijn.

maatschap praktijk telefoonnummer

Voordelen van Dubline

  • Zakelijk goed bereikbaar op je mobiel

  • Professionele uitstraling

  • Geen dubbele kosten

  • Zakelijk WhatsAppen met je patiënten

Als maatschap/praktijk bereikbaar dankzij Dubline

Dankzij Dubline bel je met je zakelijke nummer zoals je gewend bent met je 06-nummer, maar heb je ook de voordelen zoals een professionele uitstraling en de mogelijkheid tot het instellen van een welkomstboodschap. Je Dubline-nummer staat helemaal los van je 06-nummer (geen doorschakeldienst), voor inkomende oproepen worden geen kosten gerekend en het uitluisteren van de voicemail is gratis. Dubline is ideaal als je je 06 privé wilt houden en zakelijk professioneel bereikbaar wilt zijn. Als je uitbelt wordt je vaste nummer getoond en in de app zit een eigen recente oproepenlijst.

Bespaar door te bellen met Dubline

Bellen via Dubline bespaart niet allen kosten, maar je bent ook een stuk flexibeler. Geen telefoons of telefooncentrale meer op de praktijk maar rechtstreeks op je mobiele telefoon en als je zelf even “uit” wilt zet je de app op “niet storen”.  Een mooie oplossing voor vaste én mobiele telefonie voor elke maatschap of groep en zo scheid je samen heel simpel privé van zakelijk.

Overal en altijd mobiel bereikbaar zijn met een “vaste” lijn

Werk je samen met iemand en wil je 1 nummer op 2 of max 5 mobieltjes laten uitkomen ? Dat is geen probleem met Dubline en het enige wat we daarvoor nodig hebben zijn de extra email adressen van je collega’s. Als je dan gebeld wordt gaan alle mobieltjes rinkelen en die als eerste opneemt heeft het gesprek. Omdat je meerdere lijnen/apps hebt kun je ook tegelijkertijd met meerdere apps in gesprek zijn op het nummer.

Slim bereikbaar als maatschap?

Is het noodzakelijk dat er standaard gespreksopname nodig is voor trainings of evaluatie doeleinden? We kunnen dit standaard en zonder meerkosten aan zetten. Na elk gesprek ontvang je dan een email met geluidsfile. Uiteraard kan er ook een welkomst bericht op je nummer.

"Ons hele team overal en altijd bereikbaar"
David Netten, CTO Olivia Wireless
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon