Dubline voor maatschappen en groepen

Je werkt in een maatschap en wilt flexibel werken en professioneel mobiel bereikbaar zijn. Af en toe de “uitknop” vinden en even niet bereikbaar voor je klanten/patiënten maar wel op je eigen 06 voor familie en vrienden is ook wel handig. Met de Dubline app voeg je een professioneel zakelijk nummer aan je mobiel toe. Want hoe mooi zou het zijn als je samen met je collega’s bereikbaar bent op hetzelfde nummer en er ook gewoon mee uit kunt bellen.  Of je nu in de zorg werkt of juridische dienstverlening, je bent op het “vaste” nummer bereikbaar en je kunt de klanten vanuit huis thuis, onderweg en op het werk bellen met de zakelijke, vaste lijn. Dat bespaart niet alleen kosten, maar je bent ook een stuk flexibeler. Geen telefoons of telefooncentrale meer op kantoor of de praktijk maar rechtstreeks op je mobiele telefoon en als je zelf even “uit” wilt zet je de app op “niet storen”.  Een mooie oplossing voor vaste én mobiele telefonie voor elke maatschap of groep en zo scheid je samen heel simpel privé van zakelijk.

Dubline is een bel app die je even makkelijk gebruikt als je 06-nummer en dan ook met de professionele uitstraling van een kantoor nummer, zeker ook omdat we een welkomstboodschap voor je nummer kunnen plaatsen. Je Dubline-nummer staat helemaal los van je 06-nummer (geen doorschakeldienst) en voor inkomende oproepen op je zakelijke nummer worden geen kosten gerekend! Ook het uitluisteren van de voicemail is gratis. Dubline is ideaal als je je 06 privé wilt houden en zakelijk professioneel bereikbaar wilt zijn. Daarnaast kun je het 2e nummer ook gebruiken om zakelijk mee te appen via Whatsapp Business. Als je uitbelt wordt je vaste nummer getoond en in de app zit een eigen recente oproepenlijst.

085 nummer aanvragen professionaliteit

Voordelen van Dubline

  • Zakelijk goed bereikbaar op je mobiel

  • Professionele uitstraling

  • Zowel bellen als appen

  • Geen kosten voor inkomende oproepen

Overal en altijd mobiel bereikbaar zijn met een “vaste” lijn

Werk je samen met iemand en wil je 1 nummer op 2 of max 5 mobieltjes laten uitkomen ? Dat is geen probleem met Dubline en het enige wat we daarvoor nodig hebben zijn de extra email adressen van je collega’s. Als je dan gebeld wordt gaan alle mobieltjes rinkelen en die als eerste opneemt heeft het gesprek. Omdat je meerdere lijnen/apps hebt kun je ook tegelijkertijd met meerdere apps in gesprek zijn op het nummer.

Slim bereikbaar als maatschap?

Is het noodzakelijk dat er standaard gespreksopname nodig is voor trainings of evaluatie doeleinden? We kunnen dit standaard en zonder meerkosten aan zetten. Na elk gesprek ontvang je dan een email met geluidsfile. Uiteraard kan er ook een welkomst bericht op je nummer en eventueel een wachtrij.

Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon