Gepland onderhoud in de maand mei - Enkele korte onderbrekingen in onze dienstverlening, lees meer..

Dubline voor privé

Soms is het fijn en goedkoper om op een 2e nummer bereikbaar te zijn op je mobiel. Bij Dubline heb je geen kosten voor inkomende oproepen dus het is heel voordelig om je “vaste” nummer op de mobiel te zetten. De beller belt naar een vast nummer wat ook heel voordelig is in tarief voor de beller zelf. Je hebt voor het 2e nummer een voicemail die je kunt personaliseren en ook het uitluisteren hiervan is gratis.

Zit je in het buitenland ? Ook dit is geen probleem want als je de Dubline app gebruikt in het buitenland betaal je niet voor inkomende oproepen en zijn uitgaande belletjes gewoon lokale Nederlandse  gesprekken zonder roaming. Je kunt geen SMS ontvangen in de Dubline app.

Ook bij registratie voor verschillende social media accounts en dating apps is tegenwoordig geen SMS verificatie meer nodig en kan dit middels de “bel mij” of een email verificatie.

Zet bij het aanmelden het eerste schuifje op privé, kies een regio nummer en je bent binnen 3 minuten klaar.

Zoek je dus een nummer om bereikbaar op te zijn en heb je niet de behoefte om zelf te bellen dan ben je voor € 5,75 incl BTW per maand klaar.

Dubline-2-whatsapp-business

Voordelen van Dubline

  • Een extra nummer op je mobiel

  • Geen kosten voor inkomende oproepen

  • Zowel bellen als appen

  • Voicemail is ook gratis

Dubline-recht-op-onbereikbaarheid
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon