Dubline geeft vrijheid en professionaliteit
met een “vast” nummer op je mobiel.

Met je “vaste” nummer kun je nu ook Whatsappen!

Met een vast nummer op je mobiel kun je ook een 2e Whats app client installeren. Met Dubline bel je – naast je 06 nummer – met een lokaal,  vast nummer op je smartphone. Dit werkt zonder ingewikkelde en dure doorschakelingen met de Dubline app. Met dit 2e nummer kun je nu ook Whatsapp Business activeren en dus ook met het appen heel eenvoudig zakelijk en privé scheiden. Met een extra nummer op je smartphone en Whatsapp Business er bij ben je makkelijk herkenbaar & bereikbaar en vooral lekker flexibel.
Eenvoudig en simpel!

Uitbellen met een regio nummer

Bij Dubline kun je bellen met, en gebeld worden met je kantoornummer. We gebruiken hiervoor je smartphone als vaste telefoon maar dan met een app welke in gebruik identiek werkt als het bellen met de gewone bel app. Door het gebruik van een andere ringtone hoor je direct op welk nummer je gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en prive, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen. Tarieven.

Voor iPhone en Android.

De app voor het extra telefoonnummer werkt op iOS en Android je kunt deze downloaden via de App Store en Playstore. Vanaf iPhone 5, IOS 10 en Android 5. Zonder extra Simkaart. Het tweede telefoonnummer kan ook op meerdere smartphones zodat je als team goed bereikbaar bent.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Neem contact met mij op

Direct en vrijblijvend informatie aanvragen

Ik ga ermee akkoord dat Dubline.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.

Ik wil meer informatie

Aanmelden WhatsApp icoon