Zonder Dual Sim twee nummers op je iPhone

Ben je opzoek naar een extra telefoonnummer op je iPhone? Waar je ook mee kunt WhatsAppen? Dan is Dubline voor jou de oplossing! Wij zorgen er namelijk voor dat je een tweede (085 of netnummer) telefoonnummer op je iPhone krijgt zonder eSIM, doorschakeldienst of Dual Sim. Met de Dubline app komt jouw zakelijke netnummer rechtstreeks binnen op jouw iPhone. Zo ontvang je 2 nummers op 1 telefoon.

Kosten besparen op zakelijke telefonie

De iPhone beschikt niet over een Dual Sim optie. Het grote voordeel van Dubline is dat je geen losse extra iPhone meer hoeft aan te schaffen om zakelijk bereikbaar te zijn. Met Dubline krijg je een tweede telefoonnummer direct op je iPhone door middel van de app. Hiermee bespaar je behoorlijk op je telefoonkosten! Perfect voor iedereen die flexibel en snel zaken wil doen. Dus ook al beschikt de iPhone niet over een Dual Sim optie, met Dubline krijg je toch 2 nummers op je iPhone.

AANMELDEN

 

twee nummers iPhone zonder Dual Sim

Voordelen Dubline app op je iPhone

  • WhatsAppen met je extra nummer
  • Houd zakelijk en privé gemakkelijk gescheiden
  • Bespaar op telefoonkosten
  • Beschikbaar voor iPhone 7, 8, 9, X, 11, 12, SE en Xr

 

Hoe werkt de Dubline App voor iPhone? De Dubline App voor iPhone werkt als volgt

De oproepen die binnenkomen op je zakelijke nummer kun je gemakkelijk herkennen dankzij een eigen unieke Ringtone die je zelf kunt instellen. Zo weet je direct of je zakelijk of privé op je 06 nummer gebeld wordt.

Bellen werkt hetzelfde als met de standaard bel app op je telefoon. Wanneer je gebeld wordt, zie je het nummer verschijnen en dit geldt ook andersom. Dual Sim met twee iPhones is dus verleden tijd.

Een tweede nummer op je iPhone is zo geregeld!

Een tweede nummer zonder Dual Sim is ook mogelijk op jouw iPhone. Binnen drie minuten kun jij al aan de slag.De bel app van Dubline download je direct in de App Store.

Je kunt een nieuw regionaal netnummer of 085 landelijk netnummer kiezen of je eigen vaste telefoonnummer meenemen. Dit kun je tijdens de registratie aangeven. Wij zullen dan contact met opnemen met je huidige provider om het nummer over te laten zetten. Binnen vijf tot tien werkdagen bel jij dan al met je zakelijke nummer vanaf je iPhone. Bovendien beschik je dan gratis over de nieuwste functie in de App, de Dubline Belfie-modus.

 

Dual Sim op iPhone

Op de nieuwere iPhones kun je twee simkaarten gebruiken. Dit wordt een Dual Sim genoemd. Bij sommige smartphones is er in de simkaart-lade ruimte voor twee fysieke simkaartjes. Bij de iPhone werkt het anders. Er is ruimte voor één fysieke simkaart. De tweede simkaart die je gebruikt is een virtueel kaartje: de eSim.

Met Dubline heb je geen Dual Sim of eSim nodig. Met de Dubline app komt jouw zakelijke netnummer rechtstreeks binnen op jouw iPhone. Zo ontvang je 2 nummers op 1 telefoon. Zo kunt je zowel zakelijk als privé optimaal bereikbaar zijn en ook met je zakelijke netnummer gemakkelijk WhatsAppen.

 

"Makkelijker kan niet!"
Patrick Riemers
Lees al onze reviews hier
2 nummers op je iPhone zonder Dual Sim? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon