Meerder telefoons zelfde nummer

Meerdere telefoons met hetzelfde nummer

Als bedrijf is het fijn om je bereikbaarheid goed te organiseren, zo kan het bijvoorbeeld handig zijn als inkomende oproepen binnenkomen op meerdere telefoons. Met de Dubline app is het mogelijk om op meerdere telefoons hetzelfde nummer te ontvangen, zo is jouw bedrijf altijd optimaal bereikbaar.

 

Duo Sim – 1 nummer op 2 telefoons

Je kunt er als bedrijf ook voor kiezen om te werken met Duo Sim. Dit houdt in dat je 2 simkaarten hebt met hetzelfde telefoonnummer, zo kan je dus bereikbaar zijn op twee telefoons onder hetzelfde nummer. Het nadeel hiervan is dat je slechts steeds maar één telefoon tegelijk kunt gebruiken en dat de opstartkosten voor deze oplossing vrij hoog zijn.

 

Hetzelfde nummer op 5 telefoons

Met Dubline is het mogelijk om op meerdere telefoons op hetzelfde nummer bereikbaar te zijn. Dubline werkt met een bel app die gemakkelijk te installeren is op Android en IOS. Zo kun je gemakkelijk met 5 collega’s bereikbaar zijn op hetzelfde nummer.

Bellen en gebeld worden via de Dubline app werkt gewoon zoals bij je 06 nummer. Voor de app kun je een aparte ringtone instellen. Zo weet je altijd op welk nummer je gebeld wordt. En ben jij even in gesprek, dan gaat de oproep automatisch naar je collega’s.
Daarnaast kent de Dubline App nog meer voordelen:

  • Bereikbaar in het binnen- en buitenland

  • Geen doorschakelkosten

  • Je bepaalt zelf je bereikbaarheid

  • Een Voicemail die gratis te beluisteren is

 

Bereikbaar op meerdere telefoons binnen 3 minuten

Bij het aanvragen van een telefoonnummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een 085-nummereen regionummer en binnenkort ook 06 nummers. Op deze manier heb je direct een zakelijke en landelijke uitstraling. Dubline kan ook eenvoudig je huidige telefoonnummer overzetten. Vanaf € 4,75 excl. BTW per maand ben je bereikbaar en je nummer op extra telefoons (max 4) kost € 1,- excl. BTW per stuk extra per maand.

De perfecte oplossing als je zakelijk en privé gescheiden wil houden, geen doorschakelkosten meer wil hebben en je nummer wil delen met collega’s!

Je nieuwe telefoonnummer of nummerbehoud aanvragen? Dit is eenvoudig binnen 3 minuten geregeld via de onderstaande button of in de Dubline app.

AANMELDEN