Gepland onderhoud in de maand mei - Enkele korte onderbrekingen in onze dienstverlening, lees meer..

2 nummers op 1 telefoon voor webwinkels

Ben je onlangs een webshop gestart of heb je meerdere webshops in beheer? Dan is het natuurlijk handig om alle uitgaande en inkomende oproepen voor je webshop(s) vanaf 1 telefoon te kunnen regelen. Als webshopeigenaar ben je het liefst onafgebroken bereikbaar voor klanten, leveranciers en partners en dat begrijpen wij helemaal! Met de Dubline app kun je een extra nummer aan je telefoon toevoegen zodat je nooit een oproep of klantvraag hoeft te missen.

Zakelijke functionaliteiten

Dubline is een volwaardige tweede telefoonlijn naast je huidige 06 nummer. Het tweede telefoonnummer kent ook meer zakelijke functionaliteit dan een 06 nummer en met de komst van WhatsApp Business kun je deze ook gebruiken om mee te WhatsAppen. Daarnaast heb je functionaliteiten zoals handsfree, bluetooth, contactenlijst, nummerherkenning en voicemail.

 

Telefoonnummer voor webwinkel

Een zakelijk nummer voor webshops heeft de volgende voordelen:

  • Het telefoonnummer is niet regiogebonden

  • Bereikbaar in binnen- en buitenland

  • Landelijke, professionele uitstraling

  • Het telefoonnummer is per stuk af te nemen

  • WhatsApp Business mogelijk

Hoe werkt Dubline voor webshops?

Gesprekken met de Dubline app lopen via een datanetwerk (4G, 5G of wifi). Je VOIP gesprek van je 2e lijn wordt vanuit de app via een telefooncentrale geleid naar het nummer dat je wilt bereiken. De ontvanger ziet je ‘vaste nummer’ op het beeldscherm verschijnen. Word je gebeld? Dan werkt het proces precies andersom.

De Dubline app werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer. Of je nu een iPhone- of Android-toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. De app hoeft niet ‘aan’ te staan, want de app activeert zichzelf zodra je wordt gebeld en dit kost je dus ook nauwelijks batterij. Omdat Dubline werkt met een andere ringtone, weet je direct op welk nummer je wordt gebeld.

1 nummer op meerdere toestellen

Run je de webshop(s) samen met een partner of wil je het zakelijke telefoonnummer ook bij iemand anders laten uitkomen? Dat is geen probleem. Tot maximaal 5 toestellen (Smartphones en/of vaste VOIP toestellen) kunnen we verbinden met hetzelfde nummer. Je kunt dan met alle aangesloten toestellen bellen en gebeld worden op hetzelfde nummer.

Dubline gebruiken voor klantvragen via WhatsApp Business

WhatsApp is tegenwoordig een van de grootste sociale netwerken waarmee je met anderen op een laagdrempelige manier kunt communiceren. Met je regio- of 085 nummer kun je ook WhatsAppen met je klanten. Hiervoor kun je WhatsApp Business downloaden, zodat je ook op zakelijk nummer altijd bereikbaar bent via WhatsApp.

Voordelen van WhatsApp op je webshop!

Wanneer je gebruik maakt van zakelijk WhatsApp ben je op een laagdrempelige manier in contact met je doelgroep.
WhatsApp op je website is handig voor:

  • Webcare;
  • Wanneer bezoekers vragen hebben over je product en snel antwoord willen;
  • Bij direct contact zoeken.

In deze blog lees je hoe je heel eenvoudig ook WhatsApp Business op je website zet voor eenvoudige communicatie met je klanten en nog een paar extra tips.

Wil jij voor je webshop(s) ook het gemak van 2 nummers op 1 telefoon ervaren?

ZAKELIJK NUMMER AANVRAGEN
"Makkelijker kan niet!"
Patrick Riemers
Lees al onze reviews hier
Een zakelijk nummer voor je webshop? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon