06 nummers beschikbaar voor zakelijke iPhone gebruikers. - Neem contact op voor informatie. Lees meer...

Zakelijk bellen met VoIP

VoIP is een telecom-service waarmee je kunt bellen via het internet. VoIP staat voor Voice over IP, oftewel, bellen via het internet. Om te bellen met VoIP heb je dus alleen internetverbinding nodig. Met VoIP bel je dus naar IP adressen in plaats van naar telefoonnummers. De gesprekskwaliteit bij VoIP is beter dan bij digitaal of analoog bellen.

Bij VoIP kun je zowel een vast nummer kiezen als je huidige nummer meenemen. Ook is het bij veel aanbieders mogelijk om jouw VoIP telefonie te optimaliseren naar jouw voorkeuren met bijvoorbeeld een keuzemenu en openingstijden. VoIP wordt door verschillende telecombedrijven aangeboden, zoals Voys.

 

 

VoIP

Voordelen Dubline versus VoIP

  • Te gebruiken op elk mobiele apparaat

  • Geen speciale modem nodig

  • Een nummer delen met je team

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Voor wie is VoIP?

VoIP is met name interessant voor de zakelijke gebruiker. Als bedrijf of ondernemer wil je graag de uitstraling van een zakelijk nummer, maar wel de flexibiliteit van een 06 nummer. Ook kun je een VoIP telefoon en een laptop op één poort aansluiten, waardoor je minder bekabeling in je bedrijfspand hebt.

Dubline vs VoIP

Dubline is vergelijkbaar met VoIP. Net als VoIP kun je met Dubline bellen via het internet met een vast nummer. Dubline is echter een app die je eenvoudig op elk mobiele toestel kunt installeren. Vervolgens bel je via je Wifi verbinding of 4G/5G. Zo ben je dus overal bereikbaar. Bij Dubline heb je naast vaste nummers zoals 085 en regionummers ook keuze uit 06 nummers. Zo’n 06 nummer vervangt niet je huidige 06, maar kan als tweede zakelijke nummer gebruikt worden. Lees hier meer over hoe Dubline werkt.

Het nadeel van VoIP ten opzichte van Dubline is dat je een speciale modem nodig hebt om via het internet te kunnen bellen. Deze modem heeft stroom nodig, waardoor je minder flexibel bent. Zo zou je bijvoorbeeld niet kunnen bellen als er een stroomstoring is. Ook heb je een speciale VoIP telefoon nodig met een SIP account of een speciaal kastje van je provider.

Overstappen naar Dubline

Wil je van VoIP overstappen naar Dubline? Dan kun je eenvoudig jouw huidige nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met de provider van het nummer om het over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel je dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via je VoIP account. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van je VoIP account wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

VoIP

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van VoIP over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon