06 nummers beschikbaar voor zakelijke gebruikers. Klik hier voor meer info

Een vast nummer op mobiel

Gebruik jij nog steeds een vast zakelijk nummer via een vaste telefoon? Met Dubline is dat verleden tijd. Met Dubline kun je namelijk een vast nummer op mobiel gebruiken. Zo ben je altijd goed bereikbaar.

Altijd bereikbaar met een vast nummer op mobiel

Veel bedrijven willen graag een professioneel nummer om met hun klanten te communiceren. Denk aan een 085 nummer of een regionaal netnummer. Het nadeel hiervan is dat je vaak een vaste telefoon gebruikt en dus niet mobiel bent. Ben je even niet op de zaak, dan ben je ook niet bereikbaar. Met Dubline los je dit probleem eenvoudig op. Met de Dubline app kun je jouw vaste nummer op mobiel gebruiken. Dit kan een 085 nummer of een regionaal netnummer zijn. Met een vast nummer op mobiel ben je altijd en overal zakelijk bereikbaar. Lees hier meer over hoe Dubline werkt.

vast nummer op mobiel

Dubline heeft de volgende voordelen:

    • Altijd bereikbaar op een vast nummer op mobiel

    • Kosten besparen op de aanschaf van een vaste telefoon

    • Bereikbaar in binnen – en buitenland

    • WhatsApp via een vast nummer op mobiel

085 nummer niet regio gebonden

Nummerbehoud

Gebruik je momenteel al een vast nummer en wil je dit vaste nummer op mobiel behouden? Dat kan. Bij Dubline kun je je huidige zakelijke nummer gewoon meenemen. Dit kan een lokaal netnummer of een 085 nummer zijn.

Eenvoudig op niet storen

Heb je geen vast zakelijk nummer en gebruik je momenteel je 06 nummer ook zakelijk? Het hebben van een zakelijke vast nummer op mobiel heeft veel voordelen. Zo zie je met de Dubline app of je met Dubline wordt gebeld of niet, waardoor je met je bedrijfsnaam kunt opnemen. Wil je in het weekend of in je vakantie niet zakelijk gebeld worden? Dan zet je de app eenvoudig op niet storen.

Samen één nummer

Samen één nummer gebruiken? Dat kan. Bij Dubline kun je met maximaal vijf collega’s een vast nummer op mobiel gebruiken. Als jij bijvoorbeeld niet beschikbaar bent, gaat de oproep door naar een van je collega’s.

Binnen drie minuten een vast nummer op mobiel aanvragen

Wil je altijd goed zakelijk bereikbaar zijn met een vast nummer op mobiel? Meld je dan aan bij Dubline en vraag eenvoudig een vast nummer op mobiel aan. Binnen drie minuten ben je klaar.

AANMELDEN
"Binnen een kwartier was ik aan de gang!"
Pieter van Oosterhout, Kantoorboekhandel de Traverse in Eindhoven
Lees al onze reviews hier
Een vast nummer op mobiel gebruiken? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon