Gepland onderhoud in de maand mei - Enkele korte onderbrekingen in onze dienstverlening, lees meer..

Hoe regel jij als starter je bereikbaarheid?

Je gaat beginnen met je eigen bedrijf, een grote stap! Als starter zijn er veel keuzes die je moet maken. Waar ga je werken, wat is je uurtarief, wat zijn je klanten en niet geheel onbelangrijk hoe regel je je bereikbaarheid?

Als startende ondernemer ben je natuurlijk altijd goed bereikbaar, maar hoe regel je dit? Gaan toekomstige klanten je bellen op je eigen nummer, heb je een tweede smartphone nodig of kies je voor een Dual sim? Wij regelen dit voor je! Met Dubline kun je namelijk gewoon je eigen telefoon houden.

WhatsApp Business

Met een vast nummer op je mobiel kun je nu ook een tweede WhatsApp profiel aanmaken. Met Dubline bel je – naast je 06-nummer – met een lokaal, vast nummer op je smartphone. Met dit tweede nummer kun je nu WhatsApp Business activeren. Op deze manier houd je je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

 

regel je bereikbaarheid als starter

Voordelen voor ondernemers

  • Tweede nummer op je mobiel zonder extra simkaart

  • Geen gedoe met twee telefoons

  • Extra 06-nummers of zakelijke oproepen op jouw privé nummer

  • Je bepaalt zelf je bereikbaarheid

  • Je vaste nummer komt binnen op je smartphone

Bereikbaarheid regelen

Als ondernemer wil en hoef je niet 24 uur per dag bereikbaar te zijn voor je klanten en mensen uit je netwerk. In onze app log je dan ook gemakkelijk uit op de momenten dat jij onbereikbaar bent. Wanneer klanten jou proberen te bereiken horen ze een professioneel ingesproken welkomstbericht en kunnen ze gemakkelijk een voicemail achterlaten, die jij ook nog via de mail ontvangt. Zo kun je nooit iemand vergeten!

Binnen drie minuten twee nummers op 1 telefoon

Ook starten met de bel app voor ondernemers? Binnen drie minuten kun jij al aan de slag. De bel app van Dubline download je direct in de App Store of Google Play Store. Wanneer je in de app kiest voor een nieuw nummer, waarbij je de keus hebt uit vijftien nummers, dan kun je binnen drie minuten al gebeld worden en bellen met je nieuwe nummer.

"Vast bereikbaar op de mobiel"
Mark Derksen
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon