Dubline geeft vrijheid en professionaliteit,
een kantoornummer op je smartphone.

Hoe regel jij als starter je bereikbaarheid?

Je gaat beginnen met je eigen bedrijf, een grote stap! Als starter zijn er veel keuzes die je moet maken. Waar ga je werken, wat is je uurtarief, wat zijn je klanten en niet geheel onbelangrijk hoe regel je je bereikbaarheid?

Als startende ondernemer ben je natuurlijk altijd goed bereikbaar, maar hoe regel je dit? Gaan toekomstige klanten je bellen op je eigen nummer, heb je een tweede smartphone nodig of kies je voor een Dual sim? Wij regelen dit voor je! Met Dubline kun je namelijk gewoon je eigen telefoon houden.

De bel app voor ondernemers

Dubline is de bel app voor ondernemers. Met Dubline ontvang je een tweede nummer op je mobiel zonder extra simkaart. Geen gedoe met twee telefoons, extra 06-nummers of zakelijke oproepen op jouw privé nummer. Met Dubline bepaal je zelf wanneer je bereikbaar bent en het vaste nummer dat binnenkomt op je smartphone zorgt voor extra professionaliteit.

WhatsApp Business

Met een vast nummer op je mobiel kun je nu ook een tweede WhatsApp profiel aanmaken. Met Dubline bel je – naast je 06-nummer – met een lokaal, vast nummer op je smartphone. Met dit tweede nummer kun je nu WhatsApp Business activeren. Op deze manier houd je je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

Bereikbaarheid regelen

Als ondernemer wil en hoef je niet 24 uur per dag bereikbaar te zijn voor je klanten en mensen uit je netwerk. In onze app log je dan ook gemakkelijk uit op de momenten dat jij onbereikbaar bent. Wanneer klanten jou proberen te bereiken horen ze een professioneel ingesproken welkomstbericht en kunnen ze gemakkelijk een voicemail achterlaten, die jij ook nog via de mail ontvangt. Zo kun je nooit iemand vergeten!

Binnen drie minuten twee nummers op 1 telefoon

Ook starten met de bel app voor ondernemers? Binnen drie minuten kun jij al aan de slag. De bel app van Dubline download je direct in de App Store of Google Play Store. Wanneer je in de app kiest voor een nieuw nummer, waarbij je de keus hebt uit vijftien nummers, dan kun je binnen drie minuten al gebeld worden en bellen met je nieuwe nummer.

Functionaliteiten van Dubline

Naast bellen en gebeld worden op je extra nummer heb je ook een voicemail die je gratis kunt uitluisteren, deze wordt ook als geluidsfile in de email afgeleverd. Heb je een professioneel ingesproken Voicemail tekst of welkomst boodschap dan activeren we deze graag voor je.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en privé, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iPhone en Android.

De app werkt op iOS en Android je kunt deze downloaden via de App Store en Playstore. Vanaf iOS 10 en Android 6. Zonder extra Simkaart. Door het gebruik van een andere ringtone in de app hoor je direct dat je zakelijk gebeld wordt. Je nummer kan ook op meerdere smartphones.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon