Dubline geeft vrijheid en professionaliteit,
een kantoornummer op je smartphone.

Hoe wil jij starten?

Al over nagedacht hoe je bereikbaar wilt zijn met je nieuwe bedrijf? Gaan klanten bellen naar je (eigen) 06 of naar een zakelijk nummer? Met de Dubline app heb je een 2e nummer direct op je smartphone zodat je eenvoudig zakelijk en privé kunt scheiden. Dubline is geen doorschakelservice, dus je krijgt dus naast je 06 nummer een kantoornummer op de smartphone. Aan inkomende oproepen zijn geen kosten verbonden, dus je bespaart direct. Heb je bijvoorbeeld een onderneming in de regio Amersfoort, dan ontvangt je de telefoontjes op het 033 nummer rechtstreeks op je mobiel met de Dubline app. Van mobiele provider wisselen is niet nodig en je kunt ook direct vanuit je contactenlijst of recente oproepenlijst uitgaand bellen met de Dubline app. Dubline maakt gebruik van de dataverbinding (3G, 4G en Wifi) van je smartphone. Wil je de oproepen op 2 smartphones of zowel op een buro toestel als op de mobiel laten binnen komen? Ook dat kan met Dubline. Bij Dubline kun je starten zonder KvK nummer en zonder zakelijke bankrekening. Je krijgt namelijk via de Dubline app toegang tot My Dubline en daar je later zelf het KVK nummer aanvullen als je deze hebt en ook de bankrekening aanpassen naar zakelijk.
Met Dubline ben je makkelijk herkenbaar & dankzij de “niet storen” knop ook zakelijk niet bereikbaar wanneer je zelf wil.
Eenvoudig en simpel!

Functionaliteiten van Dubline

Naast bellen en gebeld worden op je extra nummer heb je ook een voicemail die je gratis kunt uitluisteren, deze wordt ook als geluidsfile in de email afgeleverd. Heb je een professioneel ingesproken Voicemail tekst of welkomst boodschap dan activeren we deze graag voor je.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en privé, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iPhone en Android.

De app werkt op iOS en Android je kunt deze downloaden via de App Store en Playstore. Vanaf IOS 10 en Android 5. Zonder extra Simkaart. Door het gebruik van een andere ringtone in de app hoor je direct dat je zakelijk gebeld wordt. Je nummer kan ook op meerdere smartphones.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon