Eerste 06 nummers zijn beschikbaar voor zakelijke iPhone gebruikers. - Neem contact op voor informatie. Lees meer...

Een tweede telefoonnummer met Skype

Skype is een programma waarmee je kunt (video)bellen over het internet. Het is een gratis te downloaden programma en bestaat alweer bijna 20 jaar. Een Skype telefoonnummer is een tweede nummer (betaald) dat gekoppeld is aan je Skype account. Hierdoor kun je inkomende oproepen overal beantwoorden. Iedereen kan je bereiken, ook vrienden, collega’s en zakenpartners die niet via Skype bellen. Je neemt op dat moment gewoon op via Skype.

Met je Skype nummer bel je over het internet, zowel via je mobiel als via laptop, tablet of pc. Daarnaast heeft Skype ook webcam ondersteuning waardoor je ook kunt videobellen.

Naast de gewone versie van Skype is er ook een business versie, Skype for Business. Met deze versie heb je meer mogelijkheden als bedrijf om makkelijk online met je team te communiceren.

 

skype telefoonnummer

Voordelen Dubline versus Skype

  • Keuze uit 085, regio, en 06 nummers

  • Optie voor welkomsbericht en keuzemenu

  • Nederlandstalige support en app

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Dubline vs Skype

Net als Skype is Dubline een app waarmee je via het internet belt. Met Dubline gebruik je de app alleen op je telefoon, om te bellen en gebeld te worden. Anders dan bij Skype heb je dus niet de optie om te videobellen. Maar Dubline heeft weer andere functies die vooral voor zakelijke gebruikers interessant zijn.

Zo heb je keuze uit verschillende telefoonnummers zoals 06, regio en 085 nummers. Wil je met je team bereikbaar zijn onder één nummer? Bij Dubline kun je met maximaal vijf personen hetzelfde nummer gebruiken. Zo kan er altijd iemand opnemen als klanten bellen.

Je kunt niet alleen samen een nummer gebruiken, maar zelfs meerdere nummers beheren vanuit één Dubline account. Heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld meerdere locaties met verschillende nummers? Dan kun je toch via jouw mobiel op alle nummers bereikbaar zijn. Daarnaast is het bij Dubline mogelijk een welkomstbericht en keuzemenu toe te voegen.

Ook heeft Dubline een Nederlandstalig support desk, waar je naar kunt bellen, mailen en WhatsAppen. Bij Skype moet je zoeken naar de oplossing op een probleem op hun support kanaal of via de Microsoft community.

Overstappen van Skype naar Dubline

Wil je van Skype overstappen naar Dubline? Dan kun je jouw Skype nummer meenemen. Dit kun je tijdens de registratie aangeven. Wij zullen dan contact opnemen met de provider van het Skype nummer om het nummer over te laten zetten. Binnen 5 tot 10 werkdagen bel jij dan met je zakelijke Skype nummer vanaf je mobiele telefoon.

Op het moment dat je overstapt, wordt je vaste Skype nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via Skype. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

skype

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon