Trotse partner ‘We zijn er voor jou’ Bekijk de website

Dubline geeft vrijheid en professionaliteit,
een kantoornummer op je smartphone.

Je Skype telefoonnummer op je mobiel

Een Skype telefoonnummer is een tweede nummer dat gekoppeld is aan je Skype account. Hierdoor kun je inkomende oproepen overal beantwoorden. Iedereen kan je bereiken. Ook vrienden, collega’s en zakenpartners die niet via Skype bellen. Je neemt op dat moment gewoon op via Skype.

Skype nummer aanmelden bij Dubline
Naast het aanvragen van een regionummer of 085-nummer kun je bij de registratie van Dubline ook je Skype telefoonnummer opgeven (nummerbehoud). Op dat moment wordt je vaste Skype nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via Skype. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

Wanneer je je Skype nummer op geeft bij Dubline als tweede nummer op je mobiel brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Op het moment dat jij veel in contact staat met buitenlandse klanten brengt dit via Skype een aantal extra kosten met zich mee. Dat geldt niet voor Dubline. Met Dubline ben je overal bereikbaar. In binnen- en buitenland zo lang je ervoor zorgt dat je internet verbinding goed werkt. Met een lokaal tarief wordt er vanuit het buitenland naar Nederland gebeld en inkomende oproepen zijn gratis.

Binnen drie minuten jouw Dubline account aangemaakt!
Ook het gemak van 2 nummers op 1 telefoon ervaren? Binnen drie minuten kun jij al aan de slag. De bel app van Dubline download je direct in de App Store of Google Play Store.

Je kunt je eigen Skype telefoonnummer meenemen. Dit kun je tijdens de registratie aangeven. Wij zullen dan contact met opnemen met de provider van de Skype nummers om het nummer over te laten zetten. Binnen vijf tot 10 werkdagen bel jij dan met je zakelijke Skype nummer vanaf je mobiele telefoon!

Voordelen Dubline

  • Krijg de mogelijkheid om kosteloos je eigen Skype telefoonnummer mee te nemen.
  • Van mobiele provider wisselen is niet nodig. Dubline maakt gebruik van je data verbinding.
  • Kies een andere ringtone zodat je direct weet of je zakelijk of privĂ© gebeld wordt!
  • Registreer je nummer zodat je er ook zakelijk mee kunt WhatsAppen.
  • Personaliseer je voicemailbericht.
  • Bel onbeperkt naar vaste mobiele nummers binnen Nederland.

Functionaliteiten van Dubline

Naast bellen en gebeld worden op je extra nummer heb je ook een voicemail die je gratis kunt uitluisteren, deze wordt ook als geluidsfile in de email afgeleverd. Heb je een professioneel ingesproken Voicemail tekst of welkomst boodschap dan activeren we deze graag voor je.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en prive, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iPhone en Android.

De app werkt op iOS en Android, je kunt deze downloaden via de App Store en Playstore. Vanaf iOS 10 en Android 6. Zonder extra Simkaart. Door het gebruik van een andere ringtone in de app hoor je direct dat je zakelijk gebeld wordt. Je nummer kan ook op meerdere smartphones.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon