Trotse partner ‘We zijn er voor jou’ Bekijk de website

Dubline geef vrijheid en professionaliteit
met een lokaal nummer op de mobiel.

Op je eigen telefoon ook bereikbaar met een lokaal nummer

Met Dubline kun je bellen en gebeld worden met een lokaal nummer op je mobiele telefoon. Heb je bijvoorbeeld een rijschool in de regio Amersfoort, dan kun je vanaf nu een 033 nummer communiceren. Je zet WhatsApp Business bij op je telefoon zodat je de afspraken met de jeugd niet meer met de privé Whatsapp hoeft te maken en dat doe je gewoon op je mobiel. Zo ben je in de regio makkelijk herkenbaar en bereikbaar, maar vooral ook flexibel.

Uitbellen met een lokaal nummer

Bij Dubline kun je bellen en gebeld worden op je lokale nummer. We gebruiken hiervoor een app welke in gebruik identiek werkt als het bellen met de gewone bel app. Door het gebruik van een andere ringtone hoor je direct op welk nummer u gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en privé, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iOS en Android

De app voor het extra telefoonnummer werkt op iOS en Android. Je kunt deze downloaden via de App Store en Google Play. Vanaf iOS 10 en Android 6. Zonder extra Simkaart. Het tweede telefoonnummer kan ook op meerdere smartphones.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon