Gepland onderhoud in de maand mei - Enkele korte onderbrekingen in onze dienstverlening, lees meer..

Zakelijk bellen met Panasonic

Panasonic is een Japans elektronicamerk wat diverse elektronica verkoopt over de hele wereld. Panasonic verkoopt van alles op dit gebied, van computers tot airconditioning, maar ook (mobiele) telefonie oplossingen.

Zo heeft Panasonic een heel scala aan DECT telefoons. Dat zijn vaste telefoons die draadloos zijn. Zo zit je niet vast aan één ruimte waarin je deze telefoon kunt gebruiken. Bij Panasonic is het ook mogelijk om een vaste telefoon te kopen met meerdere handsets. Zo ben je dus op meerdere plekken bereikbaar onder hetzelfde nummer.

Vooral voor bedrijven zijn deze Panasonic DECT telefoons interessant. Met een vaste telefoon kun je een vast nummer gebruiken, zoals een 085 of een regio nummer. Bij mobiel is dit vaak niet mogelijk.

Het nadeel van de Panasonic DECT telefoons is dat je beperkt bent in de afstand waarin je je handset mee kan nemen. Je kunt de vaste telefoon niet meenemen als je ver van huis of kantoor gaat. Ook moeten deze telefoons vaak opgeladen worden in het basisstation.

 

panasonic

Voordelen Dubline versus Panasonic

  • Overal bereikbaar

  • Geen vaste telefoon nodig

  • Nederlandstalige support en app

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Dubline vs Panasonic

Zijn er dan geen andere mogelijkheden om met een professioneel zakelijk nummer te bellen, zonder dat je vastzit aan een locatie en het steeds weer moeten opladen?

Die zijn er gelukkig wel. Met Dubline kun je namelijk ook zakelijk bellen met een vast nummer zoals een 085 of regionummer. Daar heb je, in tegenstelling tot Panasonic, geen vaste telefoon voor nodig. Dit nummer kun je gebruiken op jouw mobiel naast je huidige 06. Dit is een tweede nummer op je mobiel en vervangt dus niet je huidige 06. Je hebt hier ook geen dual SIM optie voor nodig. Het tweede nummer van Dubline werkt via de Dubline app.

Met Dubline gebruik je een app op je telefoon om te bellen en gebeld te worden. Anders dan bij Panasonic heb je dus maar één toestel nodig. Met je Dubline nummer bel je via het internet. Dit kan via Wifi of 4- en 5G.

Wil je met je team bereikbaar zijn onder één nummer? Bij Dubline kun je met maximaal vijf personen hetzelfde nummer gebruiken. Zo kan er altijd iemand opnemen als klanten bellen. En je kunt niet alleen samen een nummer gebruiken, maar zelfs meerdere nummers beheren vanuit één Dubline account. Heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld meerdere locaties met verschillende nummers? Dan kun je toch via jouw mobiel op alle nummers bereikbaar zijn.

Duurzamere oplossing

Waarom zou je nog een tweede telefoon, zoals een Panasonic DECT telefoon, aanschaffen om zakelijk te bellen als het ook via je huidige mobiel kan? Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema, ook in de elektronica wereld. Minder hardware is straks ook weer minder elektronisch afval wat opgeruimd dient te worden.

Overstappen van Panasonic naar Dubline

Wil je van jouw Panasonic DECT telefoon overstappen naar Dubline? Dan kun je jouw huidige nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met de provider van het nummer om het over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel jij dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via je Panasonic telefoon. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van de Panasonic telefoon wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

panasonic

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van Panasonic over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon