06 nummers beschikbaar voor zakelijke gebruikers. Klik hier voor meer info

Bellen met een netnummer vanaf mobiel

Ben je op zoek naar een netnummer om zakelijk mee te bellen? Bij Dubline bel je eenvoudig met een netnummer naar keuze vanaf je mobiel. Zo heb je de flexibiliteit van een 06 nummer, maar wel de zakelijke uitstraling van een netnummer.

Waarom een netnummer op mobiel?

Waarom zou je met een netnummer vanaf je mobiel bellen? Een netnummer is een vast nummer, waarmee je normaal gesproken vanaf een vaste telefoon belt. Tegenwoordig zijn we echter steeds meer onderweg of werken we vanuit huis. Dan kan een vaste telefoon je bereikbaarheid als bedrijf beperken. Dubline zorgt ervoor dat je de professionele uitstraling en herkenbaarheid van een netnummer behoudt, maar wel de flexibiliteit hebt van een 06 nummer.

 

NETNUMMER AANVRAGEN

085 nummer aanvragen waarom

Een netnummer heeft de volgende voordelen:

    • Lokale en professionele uitstraling met regionaal kengetal

    • Bereikbaar in binnen- en buitenland

    • Geen werktelefoon meer nodig

    • WhatsApp via netnummer

"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
netnummer

Hoe werkt Dubline?

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra netnummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst). Je hebt dus geen extra SIMkaart of toestel nodig om te bellen met een netnummer. Bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools om privé en zakelijk makkelijk gescheiden te houden. Zet bijvoorbeeld de app op niet storen, als je geen zakelijke telefoontjes wil ontvangen. Ook stel je eenvoudig een andere ringtone in voor je extra telefoonnummer, Zo weet je altijd of je zakelijk of privé wordt gebeld.

MEER OVER DUBLINE

WhatsAppen met je netnummer

Met een netnummer op je mobiel maak je nu ook eenvoudig een tweede WhatsApp profiel aan waarmee je WhatsApp Business activeert. Ook houd je op deze manier je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé! Lees hier hoe je WhatsApp business koppelt aan je netnummer.

Wat kost bellen met een netnummer?

Voor slechts € 4,75 excl. btw per maand bel je al met een netnummer en hoef je dus geen extra telefoon aan te schaffen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €14,75 excl. btw per maand, een tientje extra, weet je precies waar je elke maand aan toe bent, Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Ook eenvoudig bellen met een netnummer op je mobiel?

Met Dubline bel je eenvoudig met een netnummer en houd je zo zakelijk en privé gescheiden. Ook bespaar je op de aanschaf van een vaste telefoon, omdat je met je netnummer belt via je mobiel.

Wil jij net als ruim 5.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Vraag dan een netnummer aan.

NETNUMMER AANVRAGEN
netnummer

Een netnummer, 085 nummer of een 06 nummer?

Twijfel je of een netnummer bij jouw bedrijf past? Vraag je dan af welke behoeften er bij jouw bedrijf passen. Heb je een bedrijf wat lokaal opereert en wil je een herkenbaar nummer voor klanten uit de regio? Dan is een netnummer een goede optie.

Heb je een bedrijf wat landelijk of zelfs internationaal opereert en wil je een vast nummer waarop jij en je collega’s te bereiken zijn? Dan is een 085 nummer de perfecte oplossing.

Daarnaast heb je ook nog de optie om een zakelijk 06 nummer te gebruiken.

Je eigen netnummer aanvragen? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon