Webwinkel Vakdagen 2019 op 23 & 24 januari - Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op stand B23. Lees meer …

Dubline geeft vrijheid en professionaliteit,
een kantoornummer op je smartphone.

Hoe flexibel wil je werken?

Met Dubline kunnen we één of meerdere nummers uit je ISDN reeks rechtstreeks laten binnen komen op je mobiel en of combi van een mobiel en een desktop VOIP telefoon. Je hebt geen centrale oed meer nodig. Je bepaalt hoe flexibel je wilt zijn en heeft geen doorschakelkosten meer. Dubline werkt met een app die in eenvoud en werking incl de voicemail vergelijkbaar is met de standaard bel app van je mobiel. Indien gewenst hebben we zelfs voor een faxnummer een oplossing. Met dit 2e nummer op de mobiel kun je zodadelijk ook een 2e Whatsapp client activeren en dus ook met het appen heel eenvoudig zakelijk en privé scheiden. Stuur een email met je situatie naar:   oplossingen@Dubline.nl en wij zullen je voorzien van ons advies om je ISDN nummers op de meest efficiënte wijze in te zetten.
Eenvoudig en simpel!

Uitbellen met een ISDN nummer

Bij Dubline kun je bellen met, en gebeld worden op je ISDN nummer. We gebruiken hiervoor een app welke in gebruik identiek werkt als het bellen met de gewone bel app. Door het gebruik van een andere ringtone hoor je direct op welk nummer je gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en prive, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iPhone en Android.

De app werkt op iOS en Android je kunt deze downloaden via de App Store en Playstore. Vanaf IOS 10 en Android 6. Je hebt hiervoor geen extra Simkaart nodig en ook geen nieuw mobiel abonnement. Je nummer kan ook op meerdere smartphones uitkomen.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Neem contact met mij op

Direct en vrijblijvend informatie aanvragen

Ik ga ermee akkoord dat Dubline.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.

Ik wil meer informatie