Dubline geeft vrijheid en professionaliteit,
een kantoornummer op je smartphone.

Hoe flexibel wil je werken?

Met Dubline kunnen we één of meerdere nummers uit je ISDN reeks rechtstreeks laten binnen komen op je smartphone en/of combinatie van een smartphone en een desktop VOIP telefoon. Je hebt geen centrale meer nodig en je bepaalt zelf hoe flexibel je wilt zijn. Dubline is een app die hetzelfde werkt als de normale bel app van jouw smartphone. Indien gewenst hebben we zelfs voor een faxnummer een oplossing.

Met dit tweede nummer op de mobiel kun je WhatsApp Business gebruiken en dus ook met het appen heel eenvoudig zakelijk en privé scheiden.

Stuur een email met je situatie naar:  oplossingen@dubline.nl en wij zullen je voorzien van ons advies om je ISDN nummers op de meest efficiënte wijze in te zetten.

Eenvoudig en simpel!

Uitbellen met een ISDN nummer

Bij Dubline kun je bellen en gebeld worden op je ISDN nummer. We gebruiken hiervoor een app welke in gebruik identiek werkt als het bellen met de gewone bel app. Door het gebruik van een andere ringtone hoor je direct op welk nummer je gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en prive, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen.

Voor iPhone en Android.

De app werkt op iOS en Android je kunt deze downloaden via de App Store en Google Play. Vanaf iOS 10 en Android 6. Je hebt hiervoor geen extra simkaart nodig en ook geen nieuw mobiel abonnement. Je nummer kan ook op meerdere smartphones uitkomen.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon