Gepland onderhoud

Net zoals elk systeem hebben ook de systemen van Dubline regelmatig onderhoud nodig. Dit doen we zoveel mogelijk tijdens de nachtelijke uren. Zo hebben zo min mogelijk klanten hier last van. Op deze pagina vind je meer informatie over gepland onderhoud in de komende periode. In de meeste gevallen kunnen we dit ruim van te voren aankondigen. In sommige gevallen gaat het om spoed onderhoud wat wel planbaar is maar slechts op korte termijn.

Onderstaand een overzicht van de geplande werkzaamheden in de komende periode.

Server onderhoud bloksgewijs 13 mei t/m 25 mei
We upgraden stap voor stap onze software om een betere kwaliteit dienstverlening te kunnen leveren. In de nachten van 13 mei t/m 25 mei zullen we steeds enkele honderden accounts van de nieuwste software voorzien. Dit gaat in willekeurige blokken. Het kan daardoor zijn dat je tussen 22:00 en 02:00 in één van deze nachten wegvallende gesprekken ervaart of er geen gesprek opgebouwd kan worden. De offline tijd is in alle gevallen nooit langer dan één uur.
Impact: maximaal een uur voor enkele honderden gebruikers per keer

Onderhoud aan login systeem 20 mei
Op 20 mei tussen 22:00 en 23:59 maken we een aanpassing aan de login server. Het is hierdoor korte tijd niet mogelijk om in te loggen in Dubline of een nieuwe account aan te maken. Mensen die ingelogd zijn kunnen gewoon bellen en gebeld worden.
Impact: maximaal twee uur, alleen het inloggen is onmogelijk. Bellen en gebeld worden werken zoals gebruikelijk