06 nummers beschikbaar voor zakelijke gebruikers. Klik hier voor meer info

iPhone doorschakelen

Zit je in een belangrijke bespreking, ben je op vakantie of heb je een andere reden om je iPhone niet op te nemen? Het doorschakelen van je iPhone kan soms handig zijn. Op deze manier worden (zakelijke) telefoontjes toch opgenomen wanneer jij niet in die gelegenheid bent.

Het doorschakelen van je iPhone kan naar andere mobiele of vaste nummers. Je iPhone doorschakelen kost niet veel tijd, zie hieronder de uitleg. Let op: Je iPhone doorschakelen kost geld. Wanneer de doorschakeling van je iPhone actief is betaal je de kosten van het gesprek dat gevoerd wordt met het andere nummer. Wil je dat handmatig doorschakelen van je iPhone verleden tijd is? Dan is er een eenvoudigere oplossing: De Dubline app. Bekijk hier hoe Dubline werkt.

Telefoon doorschakelen

Doorschakelen iPhone

  • Open de instellingen app;
  • Ga naar telefoon;
  • Ga naar doorschakelen;
  • Schakel de optie doorschakelen in;
  • Vul het telefoonnummer in.

Naast het instellen via de instellingen van je iPhone kun je ook je mobiele nummer doorschakelen door het invoeren van een simpele code: **21*telefoonnummer#.

iPhone doorschakelen hoeft niet meer

iPhone doorschakelen toch te veel gedoe? Dat is het niet wanneer je de Dubline app op je iPhone installeert. Met Dubline heb je een tweede telefoonnummer op je iPhone. Zo hou je zakelijke- en privégesprekken gescheiden en ben je met je nieuwe nummer overal bereikbaar. Wil je zakelijk even niet bereikbaar zijn? Dan zet je de app gewoon op ‘niet storen’. Professioneel, makkelijk en betaalbaar! Hierdoor is je iPhone doorschakelen verleden tijd.

Dubline is te gebruiken in combinatie met iedere provider en werkt op alle iPhones met een iOS versie 12.0. Gesprekken met de Dubline app lopen via een datanetwerk (4G, 5G of wifi).

Bij het aanvragen van een nieuw nummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een regionaal netnummer, een landelijk 085 nummer of een tweede 06 nummer. Op deze manier heb je direct een zakelijke en lokale uitstraling. Vanaf € 4,75 excl. btw per maand heb je al een nieuw nummer.

AANMELDEN
"Vast bereikbaar op de mobiel"
Mark Derksen
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon