Gepland onderhoud in de maand mei - Enkele korte onderbrekingen in onze dienstverlening, lees meer..

Je iPhone doorschakelen?

Zit je in een belangrijke bespreking, ben je op vakantie of heb je een andere reden om je iPhone niet op te nemen? Het doorschakelen van je iPhone kan soms handig zijn. Op deze manier worden zakelijke telefoontjes toch opgenomen wanneer jij niet in die gelegenheid bent.

Het doorschakelen van je iPhone kan naar andere mobiele of vaste nummers. Je iPhone doorschakelen is vrij eenvoudig, maar kost wel geld. Wanneer de doorschakeling van je iPhone actief is betaal je de kosten van het gesprek dat gevoerd wordt met het andere nummer.

MEER OVER HET DOORSCHAKELEN VAN JE TELEFOON

Telefoon doorschakelen

Voordelen Dubline

  • Bellen met twee nummers op één telefoon
  • Doorschakelen niet meer nodig
  • Altijd flexibel bereikbaar met je zakelijke nummer
BEKIJK ALLE VOORDELEN

iPhone doorschakelen niet meer nodig

Je iPhone doorschakelen? Dat is het niet meer nodig met Dubline. Met Dubline heb je een tweede telefoonnummer op je iPhone.

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer. Je schakelt jouw zakelijke nummer dus niet door naar je telefoon. Het Dubline nummer is een apart nummer en bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools zodat je je telefoon niet meer hoeft door te schakelen. Wil je zakelijk niet bereikbaar zijn? Dan zet je de app op niet storen. Wil je dat collega’s de telefoon opnemen? Als zij ingelogd zijn op het Dubline account gaat de oproep automatisch bij hen over.

MEER OVER DUBLINE

Ruime keuze aan telefoonnummers

Bij Dubline heb je keuze uit verschillende nummers.

Het voordeel is dus dat je eenvoudig met een zakelijk vast nummer belt vanaf je mobiel zonder je telefoon door te schakelen. Handig als je een vast telefoonnummer wil gebruiken voor je bedrijf.

Gebruik je momenteel al een zakelijk nummer? Deze neem je eenvoudig mee als je overstapt naar Dubline. Je geeft dit simpelweg aan bij het aanvragen van een abonnement en wij regelen de overstap van het nummer. Hulp nodig of vragen over het overstappen naar Dubline? Neem gerust contact op.

CONTACT

doorschakelen iphone
doorschakelen iphone

Wat kost het?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een nummer naar keuze en hoef je je iPhone dus niet meer door te schakelen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wil je je abonnement aanpassen van het basis abonnement naar onbeperkt bellen of andersom? Ook dit wijzig je eenvoudig maandelijks via de app.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Ook eenvoudig bellen zonder je iPhone door te schakelen? Meld je aan voor Dubline

Met Dubline bel je met twee nummers vanaf je iPhone, zonder doorschakelen Zo houdt je privé en zakelijk eenvoudig gescheiden en bespaar je op de aanschaf van een extra telefoon.

Wil jij net als ruim 8.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

AANMELDEN

Je iPhone doorschakelen, hoe werkt dat?

  • Open de instellingen app
  • Ga naar telefoon
  • Ga naar doorschakelen
  • Schakel de optie doorschakelen in
  • Vul het telefoonnummer waar je naar wil doorschakelen

Naast het instellen via de instellingen van je iPhone kun je ook doorschakelen door het invoeren van een simpele code: **21*telefoonnummer#.

doorschakelen iphone
"Rust op mijn Privé 06"
Rijschool Utrecht
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon