Afbeelding van een DECT-telefoon die verwijst naar een iPhone met de Dubline app

Vaste telefonie op uw mobiele telefoon

Telefonische bereikbaarheid is cruciaal voor elke ondernemer. Elk telefoontje kan een nieuwe klant zijn of een nieuwe opdracht van een bestaande klant. Veel bedrijven vermelden hun vaste telefoonnummer op hun website, visitekaartje of bedrijfsauto.  Logisch, want als u uw mobiele telefoonnummer vermeld en deze eigenlijk alleen privé wilt gebruiken, dan lijkt er geen andere optie mogelijk. Daarbij lijkt een vast nummer vaak wat professioneler dan een mobiel nummer. Echter heeft het plaatsen van een vast nummer op uw auto en visitekaartje ook een nadeel. Want bent u hierdoor wel altijd en overal bereikbaar voor uw klanten? Is het kostenefficiënt? Kunt u uw klanten op elk moment terugbellen met uw vaste bedrijfsnummer? Wellicht biedt Dubline u dé oplossing!

Mobiele telefoon als privé telefoon én werktelefoon

Hoe mooi zou het zijn als u gewoon op uw vaste nummer bereikbaar bent én dat u uw klanten thuis, onderweg en op het werk kan bellen met uw zakelijke, vaste lijn. Dat bespaart niet allen kosten, maar u bent ook een stuk flexibeler en klaar voor de toekomst. Geen telefoons of telefooncentrale meer op kantoor of thuis maar, via de cloud, rechtstreeks op uw mobiele telefoon.  Een totaaloplossing voor vaste én mobiele telefonie voor elke zelfstandige ondernemer!

De reden dat het u kosten bespaart is heel simpel. U kunt uw vaste telefonielijn opzeggen en ervoor kiezen om het nummer te behouden. Dat houdt in dat u nog wel uw vaste nummer hebt alleen geen aansluiting meer. Die aansluiting is ook niet meer nodig aangezien het mogelijk is om alle belletjes op uw mobiele telefoon te ontvangen.

Eén toestel, twee lijnen

U heeft het beheer van beide telefoonnummers zelf in handen. Uw 06 nummer blijft werken zoals die werkt en uw vaste telefoonnummer beheert u via Dubline. Dubline is een speciale app op uw smartphone waarbij u zelf alles eenvoudig kunt instellen en beheren zoals u gewend bent met uw 06 nummer. Beide lijnen maken overigens gebruik van uw bestaande contactenlijst. U hoeft uw relaties dus niet tweemaal in te voeren

Alle voordelen van een vaste telefoon op uw mobiel op een rij

Al met al biedt een vast nummer op uw mobiel een flink aantal voordelen voor u als ondernemer:

 • Twee telefoonnummers op uw mobiel, zonder extra SIM kaart
 • Eenvoudig zakelijk en privé gesprekken scheiden
 • Flinke besparing doordat er op kantoor geen vaste telefoon en/of aansluiting meer nodig is
 • Beschikbaar op elke iOS (vanaf versie 10.0) en Android (vanaf versie 6.0) smartphone
 • Altijd bereikbaar op uw mobiele en vaste nummer, waar u maar bent
 • Alle oproepen op uw vaste telefoon ontvangen op uw mobiele telefoon
 • Betrouwbare uitstraling van uw onderneming met een vast nummer
 • Met uw mobiel bellen met uw vaste bedrijfsnummer (ontvanger krijgt het vaste nummer in zijn of haar beeldscherm)
 • Behoud van uw bestaande vaste nummer of gratis een nieuw nummer
 • Separate voicemail voor uw vaste nummer
 • Ingesproken voicemails ontvangen op uw e-mailadres