Vernieuwde Dubline app belfie-modus

Nieuwe Dubline app met belfie-modus

Goed nieuws! We hebben ons platform een upgrade gegeven en lanceren tegelijkertijd een gloednieuwe iPhone-app. We hebben hierin zo veel mogelijk klantfeedback meegenomen om te zorgen dat met name de ervaring van onze klanten die meerdere telefoonnummers hebben nog beter wordt.

 

De belfie-modus

Wanneer je meerdere nummers in je account hebt kunnen we nu dankzij de belfie-modus tonen bij het overgaan op welk nummer je gebeld wordt. We kunnen de nummers een naam geven en die zijn te zien op je scherm. Deze veelgevraagde nieuwe feature zorgt er dus voor dat je precies weet voor welk bedrijf of activiteit je gebeld wordt.

 

Een eigen voicemailbox voor elk nummer

Daarnaast heeft elk nummer nu ook zijn eigen Voicemailbox die gratis en apart te beluisteren is en kun je voor elk nummer een eigen Voicemail boodschap inspreken. Mocht je een keer een oproep missen dan is er geen man overboord want in de recente oproeplijst zie je voor welk nummer de oproep was. In een account kunnen we maximaal vijf nummers activeren met bovengenoemde functionaliteit en uiteraard werkt dit ook met Android.

 

De Dubline App heeft de volgende voordelen:

  • Nu max 5 nummers en 5 VM boxen extra op je mobiel

  • Geen kosten voor inkomende oproepen

  • Per account kan de app gebruikt worden op 5 toestellen

  • Je hoeft nooit meer door te schakelen

 

Deze vernieuwing van Dubline is optimaal voor bijvoorbeeld webshop eigenaren. Elke webshop heeft vaak een eigen nummer en met de Dubline app kun je dan heel eenvoudig vanuit één app al je telefonie afhandelen.

Wil jij ook altijd bereikbaar zijn met twee of meer nummers op een telefoon?
Meld je dan snel aan!

AANMELDEN