bereikbaarheid-feestdagen

Hoe regel jij je bereikbaarheid tijdens de feestdagen?

De kerstvakantie is in aantocht en de kerstkriebels nemen stiekem bij velen al toe. De zakelijke kerstborrel is gepland en voorzichtig ben je al bezig met het voorbereiden van je kerstdiner thuis. Misschien ga je er zelfs wel even tussenuit?

Maar, heb je al nagedacht over je de manier waarop jij bereikbaar bent tijdens de feestdagen? Het ene bedrijf is bewust gesloten tijdens de feestdagen, terwijl anderen gewoon nog werken. Voor iedereen verschilt dit. De een wil graag op de hoogte blijven tijdens de vakantie, en een ander wil het liefst helemaal niet gestoord worden. Wat je voorkeur is, zorg er in ieder geval voor dat je dit goed regelt. Wij geven je in dit blog drie belangrijke tips rondom bereikbaarheid.

Communiceer je openingstijden

Voor klanten en zakenrelaties is het geen verrassing dat je andere openingstijden hebt tijdens de feestdagen. Misschien ben je in deze periode wel helemaal gesloten. Wat je ook van plan bent tijdens de komende feestdagen, communiceer je openingstijden goed. Niets is namelijk zo vervelend als niemand aan de lijn krijgen.

Kies een persoonlijk voicemail bericht

Voor de kerstperiode kun je een aangepaste voicemail bericht instellen. In dit bericht kun je meer informatie delen over je bereikbaarheid tijdens de feestdagen. Zo houd je de beller op de hoogte. Op deze manier breng je iedereen op de hoogte van je bereikbaarheid.

Voicemail aanpassen in de Dubline app

Je kunt de welkomstboodschap van je voicemail aanpassen via het menu in de app, of door de ‘1-toets’ in te drukken. Ook kun je kiezen om 1233 in te toetsen. Op deze manier kom je in het Voicemail menu. Bij het kopje ‘voicemail instellen’ kun je je nieuwe welkomstboodschap instellen.

Je kunt ook een .wav of .mp3-format naar ons sturen. Het ingesproken voicemail bericht wordt dan afgespeeld en wanneer jouw klant of zakelijke relatie de voicemail inspreekt krijg je deze binnen op je e-mail. Zo kun je na de feestdagen iedereen helpen of terugbellen.

Tijdens de feestdagen offline met Dubline!

Met Dubline heb je de mogelijkheid om helemaal offline te zijn. Tijdens het kerstdiner met je familie wil je natuurlijk niet continu gestoord worden door zakelijke telefoontjes. Daarom kun je in de app uitloggen. Op het moment dat jij weer bereikbaar wilt zijn, log je weer in. Dubline zorgt er op deze manier samen met jou voor dat je optimaal kunt genieten van de feestdagen.

Dubline de zakelijke bel-app voor ondernemers

Dubline zorgt ervoor dat jouw zakelijke telefoonnummer rechtstreeks binnenkomt op jouw smartphone. Zo ontvang je 2 nummers op 1 telefoon zonder dat er een link is met je privé 06 want Dubline is geen doorschakeldienst!

De bel app van Dubline werkt exact hetzelfde als bellen met je 06-nummer. Of je nu een iPhone of een Android toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten. Precies zoals je gewend bent en als je uitlogt ontvang je dus geen oproepen en notificaties meer van gemiste oproepen en voicemails.