bellen via wifi

Eenvoudig bellen via Wifi

Met bellen via wifi maak je gebruik van het wifi netwerk om verbinding te maken in plaats van bellen via het mobiele signaal. In Nederland is mobiel 4G vrijwel overal goed geregeld, maar er zijn plekken waar het mobiele signaal weg kan vallen. Denk hierbij aan bepaalde plekken in de natuur maar ook in moderne kantoorpanden kan het mobiele signaal soms wegvallen. Dikke muren van gewapend beton, bepaalde coating op glas, goed geïsoleerde panden en bomen of struiken hinderen het mobiele bereik. Vervelend wanneer je net een belangrijk zakelijk gesprek aan het voeren bent. Op dit moment kan bellen via wifi de perfecte oplossing zijn.

Het voordeel van bellen via wifi is dat je wel gewoon bereikbaar bent wanneer er even geen netwerk beschikbaar is. Tegenwoordig is er op veel plekken een wifi netwerk waar je gebruik van kunt maken.

Bellen via wifi met ieder netwerk

Ondanks dat er op veel plekken gratis wifi is, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je met een veilig netwerk verbonden bent als je belt, bijvoorbeeld een netwerk waar je het wachtwoord van kent. Een openbaar wifi netwerk kan onveilig en instabiel zijn.

Wanneer je geen toegang hebt tot wifi of deze werkt niet kun je bellen via 3G of 4G. Eén minuut bellen is ongeveer 1 Mb aan data. Het kan ook zijn dat het wifi netwerk waar je mee wilt verbinden heel goed is afgeschermd. Vraag dan aan je netwerkbeheerder om poort 5075 TCP/UDP te openen.

Altijd zakelijk bereikbaar met Dubline

Wanneer je de app van Dubline op je telefoon installeert ben je altijd bereikbaar. Met Dubline kun je bellen via wifi en de mobiele data. Dubline werkt met een gebruiksvriendelijke app waarmee je kunt bellen met een tweede, zakelijke nummer op je telefoon. De app van Dubline werkt op alle smartphones met iOS versie 10.0 of Android versie 6.0 en hoger.

Het bellen met Dubline werkt exact hetzelfde als bellen met je 06-nummer. Of je nu een Iphone of een Android telefoon hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten. Alles zoals je gewend bent.

Bespaar direct

Omdat Dubline gebruik maakt van een andere ringtone in de app, zijn je zakelijke en privé telefoontjes direct te herkennen. Naast het scheiden van twee nummers bespaar je ook direct geld. Een inkomend gesprek kost bij ons niets en voor een uitgaand gesprek betaal je vanaf 2 cent per minuut. Binnen drie minuten is dit ook voor jou geregeld en bel je zakelijk, via wifi, al een van je contacten.

Dubline combineert de professionaliteit van een lokaal telefoonnummer met de vrijheid en flexibiliteit van een mobiele telefoon. Lees hier meer over Dubline en al onze mogelijkheden!