Geniet van de luxe van 1 nummer op meerdere telefoons

Optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. Dubline zorgt ervoor dat jouw zakelijke telefoonnummer rechtstreeks binnenkomt op jouw smartphone of die van je collega’s. Zo ontvang je 1 nummer op meerdere telefoons.

Hoe werkt Dubline?

De bel app van Dubline werkt exact hetzelfde als bellen met een 06-nummer. Of je nu een Iphone of een Android toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten. Precies zoals je gewend bent.

Wanneer er gebeld wordt op het zakelijke nummer gaat bij jou en je collega’s de Dubline app rinkelen. Degene die als eerste opneemt heeft dan het gesprek. Door de andere ringtone hoor je ook direct dat het een zakelijk gesprek is. Om het nummer te laten binnenkomen bij meer smartphones hebben we alleen de email adressen nodig van je collega’s en het nummer kan op maximaal 5 toestellen tegelijkertijd over gaan. In de Dubline app kun je ook een gesprek doorverbinden naar een ander nummer of iemand uit je adresboek. 

1 nummer op meerdere telefoons luxe

Eén nummer op meerdere telefoons heeft de volgende voordelen

    • Bellen met de Dubline app werkt zoals je gewend bent

    • Bereikbaar in binnen- en buitenland

    • Binnen 3 minuten aan de slag

    • Bereikbaar op maximaal 5 telefoons te gelijk

Binnen drie minuten 1 nummer op max. 5 telefoons

Ook het gemak van 1 nummer op meerdere telefoons ervaren? Binnen drie minuten kun jij al aan de slag. De bel app van Dubline download je direct in de App Store of Google Play Store. Wanneer je in de app kiest voor een nieuw nummer, waarbij je de keus hebt uit vijftien nummers, dan kun je binnen drie minuten al gebeld worden en bellen met je nieuwe nummer.

Je vaste nummer overzetten

Je kunt gemakkelijk je huidige vaste nummer over laten zetten op de mobiele telefoons. Dit kun je tijdens de registratie aangeven. Wij zullen dan contact met opnemen met je huidige provider om het nummer over te laten zetten. Binnen vijf tot 10 werkdagen bellen jij en je collega’s dan met je zakelijke nummer vanaf de mobiele telefoon!

"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Wil jij ook het gemak van 1 nummer op meerdere telefoons ervaren? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon