06 nummers beschikbaar voor zakelijke gebruikers. Klik hier voor meer info

Op zoek naar een zakelijk telefoonabonnement?

Als ondernemer heb je je zaken graag goed op orde. Zakelijk en privé telefoonverkeer gescheiden houden is dan ook erg belangrijk. Ben je op zoek naar een zakelijk telefoonabonnement? Een zakelijk telefoonabonnement is extra handig als je ondernemer bent en veel zakelijk moet bellen.

Een zakelijk telefoonabonnement op je huidige mobiel

Misschien zoek je een zakelijk telefoonabonnement wat je op een aparte mobiel kunt gebruiken, naast je privé toestel. Maar dat kan veel makkelijker. Met Dubline gebruik je een zakelijk telefoonabonnement op je huidige toestel, naast je privé abonnement.

Dubline is namelijk een app waarmee je belt. De app is op elke mobiel te installeren. Je zakelijk telefoonabonnement bij Dubline loopt via de app. Je belt dan ook via het internet. Een wifi of 4G verbinding is dan ook het enige wat je nodig hebt.

bellen via wifi

Dubline heeft de volgende voordelen:

  • Overal bereikbaar

  • Geen vaste telefoon nodig

  • Doorschakelen niet meer nodig

  • WhatsAppen met je zakelijke nummer

Zakelijke telefoonabonnement bij Dubline

Vanaf € 14,75 per maand kun je onbeperkt bellen met een nummer naar keuze. Je bent overal bereikbaar, of je nu vanuit Nederland belt of vanuit het buitenland, je kunt altijd bellen via wifi als je wifi verbinding hebt. Bekijk hier onze abonnementen.

Kies je eigen nummer voor je zakelijke telefoonabonnement

Met een zakelijk telefoonabonnement bij Dubline, heb je keuze uit verschillende telefoonnummers, zoals een 085 nummer, een netnummer of een tweede 06 nummer. Zo kun je dus met een vast nummer bellen vanaf mobiel. Ideaal als je veel onderweg bent als ondernemer. Zo kun je dus je zakelijke telefoonabonnement overal mee naartoe nemen.

WhatsAppen met je zakelijke telefoonabonnement

Met het nummer van je zakelijk telefoonabonnement kun je niet alleen bellen, maar ook zakelijk WhatsAppen. Of je nu een 085, regio of 06 nummer gebruikt. Aan elk nummer kun je WhatsApp business koppelen. Zo kun je niet alleen bellen met je zakelijk telefoonabonnement, maar ook zakelijk WhatsAppen.

Zakelijk telefoonabonnement voor jou en je team

Samen met je team bellen met een zakelijk telefoonabonnement? Ook dat kan. Bij Dubline is het mogelijk om samen met je team één nummer te beheren. Zo kan er altijd iemand opnemen als klanten bellen. Daarnaast is het ook mogelijk meerdere nummers te beheren vanuit een zakelijk telefoonabonnement. Denk bijvoorbeeld aan nummers van meerdere vestigingen van een bedrijf. Zo kun je altijd eenvoudig bellen, waar je ook bent.

bellen via wifi

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Wil jij ook eenvoudig bellen met een zakelijk telefoonabonnement? Wil je privé en zakelijk makkelijk gescheiden houden op één toestel? Dubline is de perfecte oplossing.

AANMELDEN >
"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon