06 nummers beschikbaar voor zakelijke gebruikers. Klik hier voor meer info

Dubline geeft vrijheid en professionaliteit
met een “vast” nummer op je mobiel.

WhatsApp Business voor zakelijk gebruik

WhatsApp Business is een aparte app voor zakelijke gebruikers. Deze app kun je gebruiken als een extra of apart contactpunt voor klanten. Bedrijven die gebruik maken van de Business App kun je als klant vragen stellen of je hebt zelfs de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen. Organisaties kunnen met de Business-app op een laagdrempelige manier contact hebben met hun klanten.

 

WhatsAppen met je zakelijke, vaste nummer!
Wanneer je WhatsApp Business wilt gebruiken heb je een extra nummer nodig naast je privé nummer. Het is namelijk niet mogelijk om deze versie van WhatsApp te gebruiken met je eigen nummer. Het voordeel van de Business app van is dat je dit dus ook kunt gebruiken met je regio nummer.

Daarnaast krijg je dit in een eigen aparte app. Je kunt dit naast je eigen persoonlijke WhatsApp account gebruiken. Dat is wel zo fijn, want op deze manier houd je zakelijk en privé ook binnen WhatsApp gescheiden.

Voordelen WhatsApp Business
Steeds meer organisaties, groot en klein, zien de toegevoegde waarde van WhatsApp Business. Op deze manier kun je namelijk op een laagdrempelige en persoonlijke manier contact met je klanten hebben. Op deze manier gaat de dienstverlening nog sneller en wordt de klantenbinding sterk verbeterd.

De Business-app biedt biedt bedrijven diverse extra mogelijkheden zoals:

  • Instellen van geautomatiseerde antwoorden;
  • Bedrijfsprofiel aanmaken;
  • Ondersteuning van vaste nummers;
  • Labels toevoegen;
  • Afwezigheid meldingen.

WhatsApp in combinatie met Dubline
Met een vast nummer op je mobiel kun je nu ook een tweede WhatsApp profiel aanmaken. Met Dubline bel je – naast je 06-nummer – met een lokaal, vast nummer op je smartphone. Met dit tweede nummer kun je nu WhatsApp Business activeren. Op deze manier houd je je zakelijke contacten geheel gescheiden en blijft privé, privé!

Uitbellen met een regio nummer

Bij Dubline kun je bellen met, en gebeld worden met je kantoornummer. We gebruiken hiervoor je smartphone als vaste telefoon maar dan met een app welke in gebruik identiek werkt als het bellen met de gewone bel app. Door het gebruik van een andere ringtone hoor je direct op welk nummer je gebeld wordt.

Bellen voor nette tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en prive, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je betaalt niet voor inkomende oproepen. Je ontvangt een aparte factuur en hoeft dus niks uit te splitsen. Tarieven.

Voor iPhone en Android.

De app voor het extra telefoonnummer werkt op iOS en Android je kunt deze downloaden via de App Store en Playstore. Vanaf iOS 10 en Android 5, zonder extra Simkaart. Het tweede telefoonnummer kan ook op meerdere smartphones zodat je als team goed bereikbaar bent.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt. Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Aanmelden WhatsApp icoon