Webwinkel Vakdagen 2020 op 29 & 30 januari - Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op stand B31. Lees meer …

Wat is het

Dubline maakt gebruik van Voice over IP-bellen (VoIP), het zogenaamde internetbellen. Om te kunnen bellen en gebeld te worden via Dubline, is het noodzakelijk dat uw smartphone een 3G/4G- of Wifi-verbinding heeft met het internet. Alle functionaliteiten van een VoIP-verbinding zijn verwerkt in de Dubline app. Hierdoor werkt de “vaste lijn van Dubline volledig onafhankelijk naast uw bestaande 06-nummer. U heeft daarom ook geen extra SIM kaart nodig of vaste verbinding om een “vast” nummer te hebben.

Dubline is geen “doorschakeldienst” met andere woorden, u heeft geen abonnement op een dienst waarbij u een kantoornummer krijgt welke vervolgens wordt doorgeschakeld naar uw 06 nummer. Dubline is een telefonie app waarmee u direct uitgaand kunt bellen. Bij sommige andere apps initieert u een oproep via de app en wordt u dan terug gebeld op uw 06 en dat doet Dubline dus niet.

Apple iOS
Google Android

Hoe werkt de Dubline iOS app

Stap 1 - Voorbereidingen

Stap 2 - Maak een account aan

Stap 3 - Klaar, bellen maar!

Hoe werkt de Dubline Android app

Stap 1 - Voorbereidingen

Stap 2 - Maak een account aan

Stap 3 - Klaar, bellen maar!

Met een extra Spaans nummer op mijn mobiel ben ik goed bereikbaar, waar ik ook ben!

Ik importeer antieke olijfbomen, direct uit Andalusië naar Nederland, voor decoratieve toepassingen in de tuin. Dubline verzorgde een vast, Spaans nummer voor mij op mijn Nederlandse mobiel.

Zo heb ik in Spanje geen gedoe met kostbare prepaid-kaartjes, die op een gegeven moment leeg zijn en bel ik in Spanje gratis via de app. Zo heb ik voor mijn Spaanse leveranciers een goedkoop te bellen Spaans nummer en ademt mijn site echt Spanje uit.

Ik vind het een superoplossing die Dubline biedt!

Hermano, importeur antieke olijfbomen
Logo van DOS HERMANAS
Aanmelden WhatsApp icoon