Wat is het

Dubline maakt gebruik van Voice over IP-bellen (VoIP), het zogenaamde internetbellen. Om te kunnen bellen en gebeld te worden via Dubline, is het noodzakelijk dat uw smartphone een 3G/4G- of Wifi-verbinding heeft met het internet. Alle functionaliteiten van een VoIP-verbinding zijn verwerkt in de Dubline app. Hierdoor werkt de “vaste lijn van Dubline volledig onafhankelijk naast uw bestaande 06-nummer. U heeft daarom ook geen extra SIM kaart nodig of vaste verbinding om een “vast” nummer te hebben.

Dubline is geen “doorschakeldienst” met andere woorden, u heeft geen abonnement op een dienst waarbij u een kantoornummer krijgt welke vervolgens wordt doorgeschakeld naar uw 06 nummer. Dubline is een telefonie app waarmee u direct uitgaand kunt bellen. Bij sommige andere apps initieert u een oproep via de app en wordt u dan terug gebeld op uw 06 en dat doet Dubline dus niet.

Apple iOS
Google Android

Hoe werkt de Dubline iOS app

Stap 1 - Voorbereidingen

Stap 2 - Maak een account aan

Stap 3 - Klaar, bellen maar!

Hoe werkt de Dubline Android app

Stap 1 - Voorbereidingen

Stap 2 - Maak een account aan

Stap 3 - Klaar, bellen maar!

Een openbaring!

Mijn restaurant is gelegen op een prachtige plek aan het water in het Zeeuwse buitengebied. Bellen kon voorheen niet anders dan via een ADSL verbinding die slechts 2Mbit per seconde gaf.

De bereikbaarheid was belabberd; de telefoon kon elk moment wegvallen en erger nog… Mijn restaurant is meerdere malen onbereikbaar geweest als er eens een blikseminslag in de wijkcentrale was of tijdens een storing bij de provider. Soms wel langer dan 2 dagen.

Aangezien 80% van mijn restaurantbezoek gereserveerde gasten betreft, was dit nogal frustrerend. Het was daarom voor mij een openbaring toen ik hoorde ik over de mogelijkheden van bellen over 4G die Dubline faciliteert. Ik ben daarom om gegaan van analoog naar digitaal. Nu werkt mijn telefonie perfect. Het is niet alleen betrouwbaar, met Dubline heb ik ook de flexibiliteit die bij me past. Soms staat het vaste zakelijk telefoonnummer doorgeschakeld naar mijn mobiel en soms ook niet.

Ik ben blij met de service van Dubline.
Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Je moet er alleen wel van weten.

Restaurant Katseveer te Wilhelminadorp
[Michelinster sinds 2005]

Rutger van der Weel, chefkok en eigenaar Restaurant Katseveer
Afbeelding van Rutger van der Weel - chefkok en eigenaar restaurant Katseveer
Aanmelden WhatsApp icoon