Reviews

Met +3.500 gebruikers van de Dubline App hebben we inmiddels diverse reviews mogen ontvangen in zowel de App- als de Play Store.

Setting-107@0,5x

App Store reviews

⭐⭐⭐⭐⭐
xkayy
Werkt perfect
Dubline is de perfecte oplossing als alternatief voor twee aparte telefoons of dual sim. Kwaliteit van verbinding is goed


⭐⭐⭐⭐⭐
RobinHood2020
Prima app doet wat het beloofd
👍
Mobiel nummer voortaan geheel privé en een vast nummer voor het zakelijk verkeer.


⭐⭐⭐
Soarer0795
Vast maar geen mobiel nummer
Ik zou graag een tweede mobiele nummer gebruiken juist i.p.v. een vast nummer.


⭐⭐⭐⭐⭐
Jolanda Pikkaart
Handige app en goede service

Wat ben ik blij met Dubline. Mijn zakelijke telefoongesprekken kan ik nu overal beantwoorden, want ze komen op mijn mobiel binnen. Ik zie of iemand naar mijn 06- of mijn vaste nummer belt. Goede service ook.

Bekijk hier alle App Store reviews

Google Play store reviews

⭐⭐⭐⭐⭐
Just John
We zitten nu al eventjes bij Dubline voor ons bedrijf. En moet zeggen dit is de perfecte manier om hoge telefoon kosten te vermijden. Bij Dubline betaal je een vast bedrag per maand zonder kopzorgen. Wij konden dect telefoons afnemen en alles werdt perfect geregeld! Service is top en persoonlijk. Zeker een dikke aanrader! Blijf zo doorgaan zoals je bezig bent.


⭐⭐⭐⭐
Gerard Spruijt
App wordt steeds mooier en beter. Ben benieuwd of de donker modus voor Android 10 volgt….


⭐⭐⭐⭐⭐
Harold Roso
Dankzij Dubline altijd zakelijk bereikbaar met een vast nummer op mijn mobiel. Scheelt een hoop in de kosten en geen 2e simkaart nodig.


⭐⭐⭐⭐⭐
Femke H
Ideaal! Goede snelle service zelfs in de avonduren! Echt een aanrader.

Bekijk hier alle Play Store reviews
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon