Straal professionaliteit uit met een 085 nummer

Wanneer je als bedrijf landelijke werkt of niet regio gebonden wilt zijn is een 085 nummer aanvragen de perfecte oplossing. Deze nummers zijn niet verbonden aan een vaste regio. Je creëert snel een professionele en landelijke uitstraling. 085 nummers hebben geen vaste aansluiting nodig in een vaste woonplaats, ideaal dus wanneer je niet vanuit een vaste locatie werkzaam bent.

Het grote voordeel van een 085 nummer is dat je ook gewoon bereikbaar bent vanuit het buitenland. Perfect voor iedereen die nationaal en internationaal zaken doet. Daarnaast hoef je in tegenstelling tot een 088 nummer geen groot aantal nummers af te nemen en gaat een 085 nummer per nummer.

Isa vraag een 085-nummer aan via haar laptop

Een 085-nummer heeft de volgende voordelen:

  • Niet regio gebonden;
  • Bereikbaar in binnen- en buitenland;
  • Landelijke, professionele uitstraling;
  • Mogelijk om per stuk af te nemen.

Niet regiogebonden

Met een 085-nummer is de locatie van je bedrijf zeer flexibel. Je hoeft niet gebonden te zijn aan een vaste plek. Een 085-nummer is dat namelijk ook niet. Wanneer je winkel, webshop of organisatie meerdere vestigingen heeft is een 085-nummer de ideale uitkomst voor jou. Dit nummer kun je voor iedere locatie, op iedere plek in Nederland communiceren aan je klanten, wel zo duidelijk.

085 nummer aanvragen? Binnen drie minuten geregeld!

Bij het aanvragen van een nieuw nummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een 085-nummer. Op deze manier heb je direct een zakelijke en landelijke uitstraling. Vanaf € 4,75 excl. btw per maand heb je al een nieuw 085 nummer. De perfecte oplossing als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden, geen doorschakel kosten meer wilt hebben en je nummer wilt delen met collega’s!

Je eigen 085-nummer aanvragen? Dit doe je al binnen drie minuten, gemakkelijk en snel via onze website!

"Binnen een kwartier was ik aan de gang!"
Pieter van Oosterhout, Kantoorboekhandel de Traverse in Eindhoven
Lees al onze reviews hier
Vandaag nog zakelijk bereikbaar, meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon