Welk nummer past bij jou? Doe de nummerkeuze test >

Dubline geef vrijheid en professionaliteit,
een kantoornummer op je mobiel.

Niet meer doorschakelen naar mobiel.

Als financieel adviseur ben je met Dubline overal op je mobiel bereikbaar met je kantoornummer, of je nu onderweg naar een klant bent of gewoon op kantoor. Zo houdt je je 06 nummer privé en bel je zakelijk met je kantoornummer als 2e nummer op je mobiel. Je hoort een andere ringtone als je op het kantoornummer gebeld wordt. Zo weet je direct hoe je het gesprek kunt aannemen. Ben je in gesprek, dan komt een oproep op je nummer automatisch in de aparte voicemailbox. Ook als je een welkomstboodschap op je nummer wilt of doorschakelen naar een professionele aanname service dan helpen we je graag.

Eenvoudig en simpel!

Uitbellen met een kantoornummer

Bij Dubline kun je bellen met, en gebeld worden op je kantoornummer. We gebruiken hiervoor een app, geschikt voor iOS en Android. Uiteraard kan dit ook in combinatie met een “vast” VOIP toestel voor op het bureau.

Bellen voor vaste lijn tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en privé, het is ook geld besparen. Bellen gaat vanaf 2 cent per minuut en je hebt geen doorschakelkosten meer. Aan inkomende oproepen zijn geen kosten verbonden.

Voor Android en iOS

De Dubline app werkt op Android en op iPhone. Je kunt de app downloaden via de Play Store of via de App Store. Tijdens de registratie kun je aangeven of je een nieuw nummer wilt of je bestaande nummer wilt meenemen.

Integratie met contactenlijst

Je kunt de contactenlijst van je telefoon eenvoudig gebruiken, zo kun je makkelijk terug bellen en weet je wie er belt.

Aanmelden WhatsApp icoon