Eerste 06 nummers zijn beschikbaar voor zakelijke iPhone gebruikers. - Neem contact op voor informatie. Lees meer...

Dubline geeft vrijheid, professionaliteit
en helpt bij het scheiden van zakelijk en privé!

Altijd bereikbaar, maar toch zakelijk en privé gescheiden

De zomer is voorbij en iedereen gaat weer aan de slag. Dit betekend dat de telefoon weer rood gloeiend staat. Heb jij als ondernemer ook zo veel moeite met het scheiden van zakelijk en privé? Dubline helpt je hier graag bij!

Met Dubline ontvang je – naast je 06 nummer – je eigen lokale vaste bedrijfsnummer op je mobiele telefoon. Aangezien Dubline geen doorschakeldienst is en geen gebruik maakt van een extra simkaart, is er een duidelijk verschil te zien of je gebeld wordt op je 06-nummer of op je vaste bedrijfsnummer. Daarnaast is het mogelijk om in de app de “niet storen” knop aan te zetten, waardoor de inkomende telefoontjes direct doorgezet worden naar de voicemail. Hierdoor bepaal je zelf waar en wanneer je wel en niet bereikbaar bent op je bedrijfsnummer.

Heb je al een vast nummer? Geen probleem! Dubline kan je huidige nummer gewoon overnemen. Nieuw nummer nodig? Ook dit is geen probleem, tijdens het inschrijven kies je gewoon het nummer dat het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Waar wacht je nog op? Download de app! Zo ben je binnen 3 minuten mobiel bereikbaar op je vaste nummer en dat voor maar € 4,75 excl. btw per maand.

Uitbellen met een vast kantoor nummer

Met Dubline kan je niet alleen gebeld worden op je vaste nummer, je kunt ook gewoon uitbellen. Via de app kies je zonder probleem met welk nummer je uit wilt bellen. Daarnaast hoor je door het gebruik van een andere ringtone precies of je op je vaste- of mobiele nummer gebeld wordt.

Integratie met contactenlijst

Met Dubline kun je de contactenlijst van je telefoon gewoon gebruiken.  Dubline maakt geen kopie van je contactenlijst, het zijn immers jouw contacten.

Bellen voor lage tarieven

Bellen met Dubline is niet alleen scheiden van zakelijk en privé, het is ook geld besparen. Je belt al vanaf 2 cent per minuut en voor inkomende oproepen betaal je niets. Daarnaast ontvang je voor je Dubline nummer een aparte factuur, wel zo makkelijk!

Aanmelden WhatsApp icoon